Vi benytter cookies for at give dig en god oplevelse samt indhente statistik. 
Læs mere om vores brug af cookies her

lige muligheder


"Æstetik, design og sikkerhed er afgørende i alt, hvad vi laver. Her udvikler vi værdige hjælpemidler, ikke maskiner"

Se vores produkter
Seneste nyheder

11-05-2016

Artikel fra Health & Rehab '16

Pressen på Health & Rehab 2016 har udgivet en artikel om FlexStep og Raizer på deres hjemmeside.
Læs mere

29-04-2016

Ny cerficering: CPH Tested

Vi har fået stemplet CPH Tested for Raizer!
Læs mere

Liftup - Produkter

En bred vifte af løsninger indenfor velfærdsteknologi med fokus på innovation, design og sikkerhed. Vi skaber lige muligheder for alle gennem udvikling af teknologiske hjælpemidler.

FlexStep

FlexStep fungerer både som trappe og som lift for kørestolsbrugere. Det er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til at have både trappe og lift. FlexStep har en lang række design- og konfigurationsmuligheder, der gør den nem at integrere i de eksisterende omgivelser og rummets design.

EasyLift

EasyLift er en simpel løfteplatform til niveauforskelle i gulvet. EasyLift er designet med fokus på de nyeste tendenser indenfor design og arkitektur; det er de lige linjer og plane flader, der karakteriserer designet. Konstruktionen er fleksibel og robust, og produktet skiller sig ud som unikt indenfor tilgængelighed.

HDN

HDN er en lift, der let og elegant integreres i enhver byggestil, da den er diskret indbygget og falder i med omgivelserne. Når HDN-liften ikke er i brug, er den skjult i gulvet og har en overflade tilpasset det omkring liggende gulv.

Raizer®

Raizer® er en enkel batteridreven mobil løftestol, der hjælper en liggende person op til næsten stående stilling på få minutter. Raizer® er et hjælpemiddel, der kun betjenes af én hjælper og kræver ingen fysisk indsats fra hjælper udover en støttende hånd.

StairTrainer

StairTrainer er en trappe til bl.a. genoptræning, der kan rejses til forskellige niveauer. StairTrainer har vundet popularitet hos genoptræningsklinikker og fysioterapeuter verden over. Den bliver rost for sin uovertrufne behandlingssucces rate kombineret med den høje sikkerhedsstandard og brugervenlighed.

Elevator

I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden. Liftups Motala 2000 serie af elevatorer giver adgang til flere etager for alle. Sikker og lydløs med rigelig plads i et lyst, åbent og kompakt design.

Stolelifte

Stolelifte er det naturlige valg, når trappen ikke længere er nem at forcere. Der er ingen grund til flytte fra den bolig, du holder af, når Liftup har en løsning til alle trapper, om den er ude eller inde, lang eller kort, lige eller med sving.

Liftup - lige muligheder

Lige muligheder!

Liftup udvikler og markedsfører velfærdsteknologiske produkter til mennesker med handicap. Målet er at bidrage til, at mennesker med bevægelseshandicap får de samme muligheder som alle andre.

 

Tiltalende og nyskabende Design!

Alle Liftups løsninger er udviklet med fokus på æstetik og design – og med det for øje, at vi kun sælger produkter, som vi med glæde selv vil have tæt ind på livet. Vi arbejder sammen med rådgivere og brugere for at vores produkter ikke udelukkende udvikles med fokus på funktion. Den æstetiske værdifaktor i designet vægtes højt.

 

Sikkerhed kommer først!

Brugerens tryghed går forud alt andet, når en ny løsning skal tages i brug. Liftup ved, hvor vigtigt stabilitet og komfort er for brugeren. Vores produkter lever op til de gældende sikkerhedskrav – ligesom intuitiv betjening bidrager til en gennemgående positiv oplevelse af vores produkter.

 

Vores Værdier!

Liftup værdigrundlag er hele vejen igennem kædet sammen med din oplevelse af at opnå  ”lidt mere end forventet”. Det slår igennem i vores måde at behandle og gennemføre samtlige aktiviteter på, i vores holdninger og i vores kultur.

 

Rent æstetisk synes jeg, at det er virkelig godt. Man kan jo næsten ikke se, at der er en lift der, for den forsvinder ned i gulvet. Den er god. Jeg synes, at det er rart at man kan komme ind steder, hvor man normalt ikke kan komme ind.

Reference

Social- og Sundhedsskolen i Aabenraa

Se reference

Reference

Sofie Djurhuus

Se reference

Reference

Ali Emiri kulturcentrum i Istanbul

Se reference

Reference

Rebildcentret ved Thingbæk Kalkminer

Se reference

Reference

Aalborg Lufthavn, Danmark

Se reference

Reference

Folketinget - Fællessalen

Se reference

Reference

Folketinget - Ministergangen

Se reference

Reference

Folketinget - Provianthuset

Se reference

Reference

Folketinget - Ridebanen

Se reference

Reference

Naturstyrelsen

Se reference

Reference

Eidsvollsbygningen, Norge

Se reference

Reference

Iscafé, Tyskland

Se reference

Reference

Kelles suppefabrik, Tyskland

Se reference

Reference

Center for Døve, Danmark

Se reference

Reference

Tandlæge, Danmark

Se reference

Reference

St. Aidans School, England

Se reference

Certificeringer & priser

Gazelle 2011 TUV Nord DTI Gazelle 2012 Naidex New Product of the Year Award Medtrade USA Innovation Award Rehab: Best Assistive Device EPSA DRG CPH Tested
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os