Invalid

At være aktiv, gå på trapper og generelt bevæge sit frit omkring er formentlig noget, de fleste tager for givet. Hverdagen som invalid kan dog være en smule anderledes. Uanset om et fysisk handicap er medfødt eller pådraget, kan det i nogle tilfælde medføre en række udfordringer i dagligdagen. Hos Liftup ønsker vi at skabe lige muligheder for alle, og derfor tilbyder vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter, der kan gøre hverdagen nemmere for dig som invalid.

Hvis du lider af et fysisk handicap, kan der være forskellige årsager hertil. Derudover kan komplikationerne variere fra person til person, ligesom tab af førlighed påvirker den enkelte forskelligt. Intet fysisk handicap er ens, hvorfor vores løsninger naturligvis heller ikke er det. Vi fører nemlig et bredt sortiment af velfærdsprodukter, og derfor finder du med stor sandsynlighed også et hjælpemiddel, der passer til netop dine ønsker og behov.

Siden Liftup blev grundlagt i 2003, har vi fremstillet alt fra stolelifte og elevatorer til platforme og løftestole, og efterhånden er vores voksende udvalg kendt over det meste af verden. Her er vores produkter blandt andet kendt for at være både brugervenlige og særligt funktionelle, hvilket også er en af grundene til, at vi gennem tiden har vundet en række anerkendende priser for vores produkter, heriblandt "Årets hjælpemiddel”.

Liftup hjælper dig til en nemmere hverdag på trods af fysisk handicap

Hvis du oplever komplikationer med at komme rundt i din bolig på grund af et fysisk handicap, er Liftup det naturlige valg til en mere problemfri hverdag. Særligt trapper kan være udfordrende, hvis du er invalid, men vi har en række kvalitetsløsninger, der passer til manges behov.

Hos Liftup har vi blandt andet et bredt udvalg af løfteplatforme, der med de nyeste tendenser inden for design og arkitektur passer perfekt ind i ethvert hjem. Eksempelvis er EasyLift den ideelle løsning til trapper med kun få trin, og så er platformen samtidig særlig kendetegnet ved sit unikke design og brugervenlig betjening. Derfor er denne løsning den rette for dig, der ønsker en højere grad af tilgængelighed i hverdagen. Det mønsterbeskyttede løfteprincip er din garanti for, at du hver gang får et komfortabelt løft, og så kan EasyLift endda anvendes til både indendørs og udendørs brug. Hvis du normalt har brug for assistance i forbindelse med at komme rundt i din bolig, kan en elevator også være din hjælpende løsning, når du er begrænset af dit fysiske handicap. Med en elevator slipper du nemlig fuldstændigt for trapperne, og vi sørger naturligvis for både opmåling og rådgivning om dine indbygningsmuligheder.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores mange eksklusive produkter, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for teknologiske velfærdsprodukter, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde nøjagtigt den løsning, du kan få glæde af i rigtig mange år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os