Knogleskørhed

Knogleskørhed skyldes nedsat styrke i knoglerne, hvilket blandt andet medfører, at de bliver skrøbeligere. Sygdommen har ingen synlige ydre tegn, og symptomerne på knogleskørhed varierer også fra person til person. Knoglesygdommen forårsager ikke smerter eller andet ubehag, hvis der ikke er opstået et brud, og derfor giver den faldende mængde af knoglestyrke altså ikke nødvendigvis komplikationer.

Lider du af knogleskørhed, kan du dog muligvis opleve brud på knogler ved selv almindelige hverdagsaktiviteter. Hvis du oplever et brud i forbindelse med knogleskørhed, kan det muligvis medføre smerter. Smerterne er dog i sig selv ikke farlige, dog kan de være ubehagelige, og den ramte kan derfor i nogle tilfælde opleve besvær med at bevæge sig frit rundt i eksempelvis sit eget hjem.

Hos Liftup er vores mission at skabe lige muligheder for alle, og derfor kan du her på siden læse mere om vores forskellige produkter, der kan gøre hverdagen nemmere for dig med knogleskørhed.

Med Liftup bliver træning med knogleskørhed nemmere

Hvis du lider af knogleskørhed, kan du være udsat for at opleve brud ved selv små uheld og fald. Der kan pludselig blive en udfordring at bevæge sig rundt i sin egen bolig, og det er nok særligt trapperne, der kan synes som en stor udfordring. Der er dog ingen grund til at skulle flytte fra dit hjem på grund af knogleskørhed. Liftup tilbyder nemlig en række forskellige avancerede stole- og trappelifte, så du finder med stor sandsynlighed et produkt, der passer nøjagtigt til dine ønsker. I 2003 blev Liftup grundlagt, og siden dengang har vi været blandt de førende inden for velfærdsteknologiske produkter, og vi har blandt andet har vundet prisen for ”Årets hjælpemiddel”, ligesom vores kvalitetsprodukter efterhånden også er kendt over det meste af verden.

I forbindelse med knogleskørhed anbefales det blandt andet at bevare en knoglevenlig livsstil ved eksempelvis at dyrke motion. Motion kan nemlig være med til at begrænse tabet af knoglernes styrke, ligesom daglig bevægelse samtidig typisk gør kroppen både sundere og stærkere. Med StairTrainer har du eksempelvis den perfekte trappe til genoptræning, der kan rejses til forskellige niveauer, så den passer præcist til den ramtes behov. Trappen er enkel at transportere fra rum til rum, og så den samtidig særlig rost for sin høje sikkerhedsstandard og brugervenlighed.

Lige muligheder – på trods af knogleskørhed

Vores produkter det naturlige valg, hvis du oplever begrænsninger i hverdagen, når du lider af knogleskørhed. Med en elevator fra Liftup har du eksempelvis et hjælpemiddel, hvor du ubesværet kan bevæge dig mellem boligens etager. En elevator fra Liftup er din lydløse og samtidig helt sikre måde at komme op og ned i hjemmet på egen hånd.

FlexStep er derimod et andet populært produkt, der både kan fungere som trappe og som lift. Flexstep er derfor en særlig praktisk 2-i-1 løsning, hvis innovative og effektive design passer perfekt til ethvert hjem. Trappeliften kombinerer trappe og løfteplatform helt optimalt, og den imødekommer derfor manges behov. De mange sikkerhedsforanstaltninger på liften gør samtidig, at den anerkendte trappelift kan bruges helt risikofrit, hvilket kan være til særlig stor gavn for dig med knogleskørhed.

Vores simple alternativ til trappeliften er vores EasyLift, som er en løfteplatform, der kan være den ideelle løsning til trapper med kun få trin. Hvis du oplever gangbesvær i forbindelse din knogleskørhed, kan du med denne enkle platform nemt bevæge dig rundt på hjemmets forskellige niveauer. Liftens konstruktion er dog ikke så simpel endda, og det er blandt kombinationen af stabilitet og robusthed, der gør EasyLift til det ultimative hjælpemiddel, hvis trapperne er blevet en udfordring. 

Altid stort udvalg af produkter hos Liftup

Selvom du i forbindelse med knogleskørhed ikke nødvendigvis oplever komplikationer, kan det alligevel være rart at være på den sikre side. Leder du efter et produkt, der bogstavelig talt bliver en naturlig del af hverdagen, kan du eksempelvis tage et kig på vores attraktive HDN. HDN er nemlig fremstillet sådan, at den tilpasses nøjagtigt boligens omkringliggende gulv. Man kan derfor ikke umiddelbart se liften, men på trods af det indbyggede design er du med liftens imponerende løftesystem stadig garanteret et stabilt og sikkert løft.

Hos Liftup tilbyder vi altid et stort udvalg af produkter, og du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores mange prisvindende løsninger. Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os