ALS

ALS er en nervesygdom, der i forskellig grad viser sig hos den ramte. Først og fremmest er det nemlig meget forskelligt fra person til person, hvor fremadskridende sygdommen er, men derudover synes kraften af sygdommens symptomer også at variere.

Hvis du i forbindelse med ALS oplever, at musklernes funktion gradvist svækkes, står vi hos Liftup altid klar til at hjælpe dig. Vi har nemlig et stort udvalg af velfærdsprodukter, der kan gøre hverdagen nemmere for dig, når din sygdom synes at udfordre. Her på siden kan du læse mere om vores prisvindende hjælpemidler, der sikkert og nemt kan få dig ubesværet rundt i din bolig.

Oplever du, at nervesygdommen påvirker din evne til at bevæge dig frit, kan vores FlexStep være et funktionelt hjælpemiddel, der kan give stor glæde i hverdagen. Trappeliften fungere nemlig både som almindelig trappe og som lift, og du kan derfor altid få nøjagtig den støtte, du har behov for. Liften er en smart 2-i-1 løsning, som er nem at integrere i ethvert rums eksisterende omgivelser. Samtidig er sikkerheden altid i top med FlexStep, og de mange forskellige intelligente og synkroniserede motorer sørger for, at du altid får en sikker og rolig transport mellem hjemmets niveauer.

Stort udvalg af hjælpemidler til ALS

Hos Liftup ønsker vi at skabe værdige hjælpemidler, og derfor går vi heller aldrig på kompromis med produkternes design eller kvalitet. Hvis du som sygdomsramt ønsker at bedre hverdagen med større bevægelsesfrihed, kan du med stor sandsynlighed finde et produkt, der passer til netop dine ønsker og behov. Som det fremgår af navnet, er EasyLift et hjælpemiddel, der på mange måder er nemt at integrere og anvende. Liften er eksempelvis designet sådan, at den passer til enhver boligindretning. Selvom sikkerheden altid får førsteprioritet hos os, har vi nemlig også fokus på de nyeste tendenser inden for arkitektur, og derfor vil liftens mange detaljer nok tiltale de fleste. Derudover er produktet særlig nemt at anvende, og derfor vil du som ALS-ramt ikke længere have vanskeligt ved at bevæge dig mellem hjemmets etager. 

Hvis du er på udkig efter en løsning, der for alvor fungerer som en naturlig del af hverdagen, kan vores HDN være det oplagte valg for dig. Liften integreres nemlig let og elegant i boligens omgivelser, og den er derfor et diskret valg, hvis du oplever funktionsnedsættelse i forbindelse med ALS. Samtidig er liften fremstillet med et stabilt, mønsterbeskyttet løfteprincip, der er din garanti for et altid sikkert løft.

Lige muligheder for alle – på trods af ALS

Selvom livet som sygdomsramt til tider kan synes udfordrende for både den ramte og de pårørende, findes der en række hjælpermidler, der næsten kan få dig til at leve, som du gjorde det før dit sygdomsforløb. Foruden vores store udvalg af trappelifte, har vi også et spændende sortiment af elevatorer, der stiller behovet for mange med gangbesvær. Vores elevator gør det nemt for dig at komme fra etage til etage, og du har samtidig en kvalitetsløsning med en særlig sikker og pålidelig teknologi. Hos Liftup er vi din ultimative partner inden for velfærdsteknologiske produkter, og vi hjælper naturligvis med alt fra opmåling og rådgivning om indbygningsmuligheder til installation af elevatoren.

Hos Liftup står vi altid klar til at hjælpe dig

Tilgængelig og sundhed er blot nogle af de grundsten, der har været bærende hos os siden virksomhedens start i 2003. Siden da har vi hjulpet rigtig mange til en nemmere hverdag, og det er derfor heller ikke uden grund, at vores produkter flere gange har vundet en række anerkendte priser, heriblandt ”Årets hjælpemiddel”. Hos Liftup er vi stolte af at være førende inden for sundhedsteknologiske produkter, der giver færrest mulige begrænsninger hos den enkelte.

Folk, der oplever bevægelsesbesvær, finder også ofte rigtig stor glæde i vores stolelifte. Vores stolelifte er nemlig det naturlige valg, når trapperne ikke længere er det, og så fylder liftene samtidig minimalt på enhver trappe. Produkterne monteres direkte på trappetrinene, så boligen skal hverken tapetseres, males eller lignende efter installation. Om du leder efter en stolelift, trappelift, løfteplatform eller noget helt fjerde, finder du det med stor sandsynlighed hos os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og du er naturlig meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores mange kvalitetsløsninger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os