Vi benytter cookies for at give dig en god oplevelse samt indhente statistik. 
Læs mere om vores brug af cookies her

For opfindere

Har du den gode idé? Så tag fat i os!

Er din gode idé på nuværende tidspunkt kun flygtigt noteret på en serviet? Er der allerede udviklet en prototype af dit koncept? Har du allerede et færdigt produkt, som er lanceret og i handel? Vi er åbne overfor at høre om din idé, uanset hvor langt i konceptudviklingen du er kommet.

Det kan også være, at du har observeret et problem eller en udfordring, men endnu ikke har fundet en hensigtsmæssig løsning? Så kan vi måske samarbejde om at finde løsningen!

Liftup A/S er bygget på den skæve idé

Fra idé til kommerciel succes

Hvad får jeg som opfinder ud af et samarbejde?

Er Liftup kun interesseret i idéer, der ligner de nuværende produkter?

Hos Liftup er din gode idé i sikre hænder!

Kontakt os med det samme, hvis du har en god idé!

 

Liftup A/S er bygget på den skæve idé

Liftup A/S blev i 2003 grundlagt ud fra idéen om FlexStep; tanken om trappe og lift i samme produkt. FlexStep-konceptet blev udviklet, og på den idé blev virksomheden Liftup etableret.

Vi er vant til at arbejde med de gode idéer på mange forskellige niveauer. Vores vision er, at vi vil være virksomheden, der til stadighed skaber de MEST innovative løsninger indenfor velfærdsteknologi, hvor kvalitet, æstetik og funktionalitet er i højsædet.

Fra idé til kommerciel succes

Den seneste produktopfindelse i Liftup-regi er Raizer. I 2014 etablerede Liftup kontakt med Anders Lykkegård (Anding Engineering & Design), som er opfinderen af Raizer i dens oprindelige form. Efter en række observationer i sundhedssektoren fandt Anders et behov for et hjælpemiddel, som personalet kunne anvende til at løfte ældre borgere. Han fik idéen til Raizer: En mobil løftestol, som samles under den faldne og herefter løfter den faldne fra gulvet til næsten stående position. Hverken den faldne eller personale bliver fysisk belastet ved denne løsning. Vi så potentialet i denne idé og indgik samarbejde med Anding Engineering & Design.

Efter Anders’ eget ønske købte vi rettighederne til Raizer med et engangsbeløb. Med dette engangsbeløb fik han mulighed for at realisere flere af sine øvrige idéer. Efter overdragelsen af rettighederne videreudviklede vi selv funktioner, design og ydeevne på Raizer, der i dag står som et færdigt produkt, som distribueres over hele verden. Samarbejdet mellem Liftup A/S og Anding Engineering & Design har været givtigt for begge parter, og Anders har sidenhen kontaktet os med en ny idé.

Læs mere om samarbejdet i artiklen "Gode løft for fremtiden", som er udgivet af Teknologisk Institut.

Hvad får jeg som opfinder ud af et samarbejde?

Først og fremmest: Se dine opfindelser blive realiseret på hensigtsmæssig vis i samarbejde med os. Vi har en række kompetencer, som kan tage hånd om din idé. Vi tilbyder masser af sparring, evt. videreudvikling af din idé, produktion, kompetent sælgerstab til at få din idé ud på markedet mv.

Proces for opfindere i samarbejde med Liftup

Sammen udarbejder vi en aftale – hvordan denne aftale skal lyde (engangsbeløb, royalty eller noget helt tredje), beslutter vi i fællesskab.

Er Liftup kun interesseret i idéer, der ligner de nuværende produkter?

Selvom vores nuværende produkter er centreret omkring lifte og hjælpemidler til sundhedssektoren, er vi også meget åbne for andre idéer indenfor velfærdsteknologiske områder.

Da vi indgik samarbejde med Anding Engineering & Design om udvikling af Raizer, havde vi primært produkter indenfor tilgængelighed i vores eksisterende produktportefølje. På trods af det, var vi ikke betænkelige ved at udvikle et produkt som Raizer, der falder lidt udenfor vores øvrige produkttyper. Vi er altså ikke fastlåst af vores eksisterende produkter, så har du et produkt, der falder udenfor vores eksisterende produkter, så tøv ikke med at kontakte os alligevel!

Vi er bl.a. blevet kontaktet af en arkitekt, som havde en idé til bygningsinventar, som vi i øjeblikket arbejder med at videreudvikle. Idéen er altså i en anden boldgade end vores nuværende produktportefølje, men vi vil hellere end gerne være med til at videreudvikle dine idéer i samarbejde med dig, hvis vi kan se et potentiale.

Hos Liftup er din gode idé i sikre hænder!

Vi har ingen interesse i at stjæle dine gode idéer, for vi lever af spændende input udefra. Hvis du først har fået én god idé, er der sandsynlighed for, at du får flere gode idéer – ellers gør din nabo måske. Vi er naturligvis interesserede i at bevare en god relation til, og et stærkt samarbejde med, alle vores samarbejdspartnere. Det er det, vi skal videreudvikle vores virksomhed på.

Kontakt os med det samme, hvis du har en god idé!

Kontakt vores Director of Research & Innovation, Flemming Eriksen, på fe@liftup.dk eller på direkte telefonnummer +45 9840 2570.

Kom gerne forbi til en uforpligtende kop kaffe og lad os se, om der er basis for et spændende samarbejde mellem din idé og vores erfaring og kompetencer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere om mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.