Fortæl din gode idé

Vi er altid interesserede i nye idéer inden for velfærdsteknologi. Du har idéen, og vi har ressourcerne, så lad os sammen gøre din idé til virkelighed! Er din gode idé på nuværende tidspunkt kun flygtigt noteret på en serviet? Er der allerede udviklet en prototype af dit koncept? Har du allerede et færdigt produkt, som er lanceret og i handel? Eller måske har du observeret et problem eller en udfordring, men endnu ikke fundet en hensigtsmæssig løsning? Så kan vi måske samarbejde om at finde den.

Uanset hvilken form din idé har lige nu, glæder vi os til at få den fortalt.

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak og en kop kaffe, hvor vi kan drøfte, om der er basis for et spændende projekt. - Lars-Mikkel (Chief Specialist Engineering & Innovation, Liftup)

KONTAKT OS

Telefon: +4598402572
E-Mail: Opfinder@Liftup.dk

Du har idéen - Vi har ressourcerne

Mangler du en partner, der kan gøre din idé til virkelighed?

Din idé er i sikre hænder hos os!

Hos os er alle idéer velkomne. En god idé til ny velfærdsteknologi behøver ikke at være revolutionerende. Vi er naturligvis interesserede i at bevare en god relation til dig og sikre professionel rådgivning gennem hele processen, indtil din idé er fulgt helt til dørs. Vi ønsker at udvikle vores virksomhed og produkter ud fra ordentlighed, gennemsigtighed, tillid og gensidig respekt. Vi underskriver selvfølgelig en fortrolighedserklæring og sørger for, at du bliver en del af processen i det omfang, du ønsker.

Fra idé til kommerciel succes

Efter en række observationer i sundhedssektoren, identificerede Anders Lykkegaard behovet for et hjælpemiddel, som personalet kunne anvende til at løfte faldne borgere.

Han fik idéen til Raizer - En mobil løftestol, som samles under den faldne og løfter personen fra gulvet til næsten stående position. Den nye type løftestol hjælper plejepersonale med at undgå tunge løft, og den sikrer samtidig en værdig måde at hjælpe borgeren op på. Vi så potentialet i idéen, og grundlaget for samarbejdet var på plads.

Anders Lykkegaard udtaler om samarbejdet med Liftup: "Det er guld værd for en opfinder som mig at møde en samarbejdspartner som Liftup. Jeg vil jo meget hellere bruge min energi på at få den næste idé end at tænke på markedsføring og salg. Jeg er rigtig godt tilfreds  med samarbejdet og processen med Liftup omkring overdragelse af min idé."

Læs mere om Liftups samarbejde med opfindere og Anders Lykkegaard her >

Opfinderrådgivningen, som faciliterede kontakten mellem Anders Lykkegaard og Liftup, havde medbragt Raizer til Folkemøde på Bornholm i 2019. Her blev Raizer fremvist som det gode eksempel på en opfindelse, som er blevet bragt fra idé til kommerciel succes. Se et tv-klip fra TV2 Bornholm her (indslaget starter ca. 48:30) >

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.