Nyheder

Liftups bedste resultat nogensinde

04-13-2023

I 2022 kunne Liftup fremvise et årsregnskab med en gevinst på et trecifret millionbeløb. Det er en syttendobling af virksomhedens indtjening i forhold til et resultat på seks millioner i 2021.

Læs mere

Nyhed: Lej din stolelift

08-31-2022

Foretrækker du at leje fremfor at eje? Liftup tilbyder nu vores danske kunder at leje en stolelift, for at sikre en tryg og sikker hjælp til at komme op og ned ad trappen.

Læs mere

Liftup A/S øger fokus på tilgængelighed med ny teknologi og sælger sin sundhedsteknologiske forretning

07-12-2022

Nordjyske Liftup, der har udviklet og siden 2014 solgt den prisbelønnede løftestol Raizer, har solgt rettighederne til produktet til det engelske selskab Direct Healthcare Group (DHG). Salget sker for at fokusere og styrke Liftups indsats inden for løsninger for tilgængelighed i form af personlifte. Liftup lancerede det nye produkt – elevatorliften EleNor - i foråret 2022 og forventer at levere de første elevatorlifte til det danske marked i løbet af efteråret 2022. EleNor introduceres på de internationale markeder i løbet af efteråret.

Læs mere

Ny længere rampe til FlexStep

07-04-2022

Ved hjælp fra den nye "Raise-To-Fold" (RTF) transformationsmulighed er det nu muligt at vælge en længere rampe til FlexStep, som gør det nemmere at komme op på løfteplatformen, da hældningen er mindre stejl.

Læs mere

Endnu en spændende nyhed

05-23-2022

Nye kaldestationer til vores liftprodukter. Et sammenhængende og stilrent design er essentielt for Liftup, distributører og kunder – og vores kaldestationer skal naturligvis leve op til samme designstandard.

Læs mere

Sommerferie '22

05-20-2022

Du vil muligvis opleve længere svartid, men vi er her hele sommeren. Vi anbefaler dog, at du bruger vores primære e-mail adresser/telefonnumre i stedet for individuelle mailadresser/mobilnumre for at sikre dig et hurtigt svar:

Læs mere

BIMobject

04-06-2022

Liftups liftprodukter er nu tilgængelige som 3-D Revit modeller via platformen BIM-object.

Læs mere

Testpersoner til HipGuard

03-10-2022

Århus Kommune tester HipGuard, som våben til at undgå hoftebrud ved faldulykker, og søger derfor testpersoner i Århus-området.

Læs mere

Flot, hvid EasyLift på hotel i København

02-16-2022

Se lige denne flotte, hvide EasyLift, som er installeret på hotel Villa Copenhagen. Liften er ofte i brug og giver kørestolsbrugere og gangbesværede adgang til et niveau, der normalt ville være vanskeligt at nå.

Læs mere

Ny video: Raizer & Ergonomi

01-04-2022

Se vores nye video som er udarbejdet til fagpersoner og viser hvordan Raizer samles omkring en faldet person samtidig med, at der instrueres i ergonomiske korrekte arbejdsstillinger.

Læs mere

Glædelig jul

12-16-2021

Året går på hæld, og vi ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

Læs mere

Nyhed i Danmark

11-18-2021

HipGuard er en hofteairbag, som beskytter mod hoftebrud ved et fald. Designet som en hestesko beskytter airbaggen hoften ved at fordele trykket fra faldet til det omkringliggende område, i stedet for direkte på hoftens knogler.

Læs mere

FlexStep modtager designpris

11-10-2021

Liftups distributør i Malaysia, WIITRAC ELEVATOR SDN BHD, er netop blevet udråbt som vinder af designprisen The Architect Star Award 2021.

Læs mere

Har du en god ide?

10-28-2021

Fra idé til ny velfærdsteknologi. Mangler du en partner, der kan gøre din idé til virkelighed?

Læs mere

Liftup har landet den største enkeltordre

09-09-2021

Liftup blev grundlagt ud fra ideen om FlexStep – tanken om en trappe og kørestolslift i samme produkt - og det er netop dette egenudviklede og unikke produkt, der nu sætter rekord med en enkeltstående ordre til skoler i Seoul i Sydkorea.

Læs mere

Alle har adgang til himlen i Nice

07-07-2021

Observatoire de la Côte d’Azur er et astronomisk observatorium beliggende på toppen af ​​Mount Gros i Nice, Frankrig, og var på tidspunktet for dets opførelse det højeste observatorium i verden. Observatoriet blev bygget i slutningen af ​​det 18. århundrede med Charles Garnier som hovedarkitekt og Gustave Eiffel som designer af den enorme kuppel. Observatoriet er et sted for videnskab og kultur, hvor der forskes omfattende inden for planetologi, stjernefysik og tyngdekraftsbølger.

Læs mere

Dansk velfærdsteknologi gøres mere tilgængelig for flere mennesker i hele verden

06-08-2021

I flere år har mange af de elektriske Raizer løftestole til professionelle allerede været i brug rundt omkring i verden, bl.a. i England, hvor der er restriktive regler for, hvordan og hvor meget sundhedspersonale må løfte. Reglerne for løft og forflytning er de samme for ambulancetjenester, der også anvender Raizer II, når de rykker ud – det samme gør sig gældende i Australien, hvor løftestolen også bruges meget i ambulancetjenesten.

Læs mere

Raizer M: En værdig oplevelse for den private bruger

03-26-2021

”Vi prøver at gøre det til en rolig og værdig oplevelse at blive hjulpet op igen, når man er faldet – uanset om det sker på et plejehjem eller i eget hjem,” siger Søren Elisiussen, direktør for Liftup A/S, om serien af løftestole med navnet Raizer.

Læs mere

NYHED! Liftup introducerer: Raizer M

12-14-2020

Baseret på input fra massevis af kunder, har vi nu udviklet en ny variant af løftestolen Raizer, som kan skabe mere tryghed hos millioner af private borgere i hele verden…

Læs mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.