Nyheder

Liftup har landet den største enkeltordre

09-09-2021

Liftup blev grundlagt ud fra ideen om FlexStep – tanken om en trappe og kørestolslift i samme produkt - og det er netop dette egenudviklede og unikke produkt, der nu sætter rekord med en enkeltstående ordre til skoler i Seoul i Sydkorea.

Læs mere

Alle har adgang til himlen i Nice

07-07-2021

Observatoire de la Côte d’Azur er et astronomisk observatorium beliggende på toppen af ​​Mount Gros i Nice, Frankrig, og var på tidspunktet for dets opførelse det højeste observatorium i verden. Observatoriet blev bygget i slutningen af ​​det 18. århundrede med Charles Garnier som hovedarkitekt og Gustave Eiffel som designer af den enorme kuppel. Observatoriet er et sted for videnskab og kultur, hvor der forskes omfattende inden for planetologi, stjernefysik og tyngdekraftsbølger.

Læs mere

Dansk velfærdsteknologi gøres mere tilgængelig for flere mennesker i hele verden

06-08-2021

I flere år har mange af de elektriske Raizer løftestole til professionelle allerede været i brug rundt omkring i verden, bl.a. i England, hvor der er restriktive regler for, hvordan og hvor meget sundhedspersonale må løfte. Reglerne for løft og forflytning er de samme for ambulancetjenester, der også anvender Raizer II, når de rykker ud – det samme gør sig gældende i Australien, hvor løftestolen også bruges meget i ambulancetjenesten.

Læs mere

Raizer M: En værdig oplevelse for den private bruger

03-26-2021

”Vi prøver at gøre det til en rolig og værdig oplevelse at blive hjulpet op igen, når man er faldet – uanset om det sker på et plejehjem eller i eget hjem,” siger Søren Elisiussen, direktør for Liftup A/S, om serien af løftestole med navnet Raizer.

Læs mere

NYHED! Liftup introducerer: Raizer M

12-14-2020

Baseret på input fra massevis af kunder, har vi nu udviklet en ny variant af løftestolen Raizer, som kan skabe mere tryghed hos millioner af private borgere i hele verden…

Læs mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.