Nyheder

Alle har adgang til himlen i Nice

07-07-2021

Observatoire de la Côte d’Azur er et astronomisk observatorium beliggende på toppen af ​​Mount Gros i Nice, Frankrig, og var på tidspunktet for dets opførelse det højeste observatorium i verden. Observatoriet blev bygget i slutningen af ​​det 18. århundrede med Charles Garnier som hovedarkitekt og Gustave Eiffel som designer af den enorme kuppel. Observatoriet er et sted for videnskab og kultur, hvor der forskes omfattende inden for planetologi, stjernefysik og tyngdekraftsbølger.

Læs mere

Dansk velfærdsteknologi gøres mere tilgængelig for flere mennesker i hele verden

06-08-2021

I flere år har mange af de elektriske Raizer løftestole til professionelle allerede været i brug rundt omkring i verden, bl.a. i England, hvor der er restriktive regler for, hvordan og hvor meget sundhedspersonale må løfte. Reglerne for løft og forflytning er de samme for ambulancetjenester, der også anvender Raizer II, når de rykker ud – det samme gør sig gældende i Australien, hvor løftestolen også bruges meget i ambulancetjenesten.

Læs mere

Raizer M: En værdig oplevelse for den private bruger

03-26-2021

”Vi prøver at gøre det til en rolig og værdig oplevelse at blive hjulpet op igen, når man er faldet – uanset om det sker på et plejehjem eller i eget hjem,” siger Søren Elisiussen, direktør for Liftup A/S, om serien af løftestole med navnet Raizer.

Læs mere

NYHED! Liftup introducerer: Raizer M

12-14-2020

Baseret på input fra massevis af kunder, har vi nu udviklet en ny variant af løftestolen Raizer, som kan skabe mere tryghed hos millioner af private borgere i hele verden…

Læs mere

En ny elevator føjes til familien

06-26-2020

Liftup forhandler nu kabineliften VivaLift i Danmark. VivaLift er en elegant kabinelift, der kan tilpasses enhver arkitektur eller indretning. Den findes i mange forskellige størrelser og kan løfte op til 8 etager.

Læs mere

Kampagnetilbud: Hygiejneomslag til Raizer

04-07-2020

Corona-virusset gør, at vi i disse dage er fokuseret på hygiejne i højere grad end tidligere. For at imødekomme dette, har Liftup lige nu kampagnetilbud til kunder i Danmark på hygiejneomslag til din Raizer.

Læs mere

WEBINAR: Hvordan du bruger din Raizer rigtigt under Corona?

03-31-2020

OBS: Webinaret er afholdt Vi afholder webinar onsdag den 3. juni kl. 13.00. Vi vil guide dig gennem en tryg forflytning fra gulv med fokus på at minimere risikoen for smittespredning. Raizer er et redskab i din dagligdag, som du trygt kan anvende under Corona-pandemien – vi viser dig hvordan.

Læs mere

Liftup & COVID-19

03-13-2020

Liftup vil forsætte med ”business as usual”-princip, men vi har fokus på at minimere risikoen for smitte mellem vores medarbejdere, vores eksterne partnere og vores kunder.

Læs mere

NYHED: Raizer II er her!

09-17-2019

Baseret på input fra tusinder af brugere over hele verden, har vi nu forbedret Raizer for at give brugerne yderligere fordele...

Læs mere

Raizer på fransk tv

02-05-2019

Raizer blev demonstreret og debatteret af værter og eksperter i tv-udsendelsen La Quotidienne i torsdags.

Læs mere

FlexStep vinder designpris

10-29-2018

Liftups 2-i-1 trappelift FlexStep har vundet ”Hessischer Staatspreis” for universelt design, som officielt overrækkes den 20. november ved en prisuddeling i Frankfurt.

Læs mere

Liftup tildeles Initiativpris

10-11-2017

Tirsdag den 10. oktober 2017 modtog Liftup Dansk Industri Aalborgs Initiativpris 2017. Liftups administrerende direktør, Søren Elisiussen, og tidligere administrerende direktør, Flemming Eriksen, tog imod prisen under en prisoverrækkelse på Liftups hovedkontor på Hagensvej i Støvring.

Læs mere

Højere krav til tilgængelighed i offentligt byggeri

07-12-2017

Vigtigheden af tilgængelighed kan risikere at blive overset eller glemt i større byggeriprojekter. I offentlige byggerier kan det være en udfordring for arkitekter, bygningskonstruktører mv. at tilgodese alle besøgendes forskellige behov for tilgængelighed ved fx trapper og niveauforskelle i gulvet.

Læs mere

Har du en god opfindelse og mangler en samarbejdspartner? Kontakt Liftup!

06-16-2017

Hos Liftup glæder vi os over at samarbejde med opfindere af innovative produkter, og vi altid er meget interesseret i at høre fra dig, hvis du har en idé til en ny løsning. Vi har tidligere haft stor succes med at samarbejde med opfindere – den seneste produktopfindelse i Liftup-regi er Raizer. I 2014 etablerede vi kontakt med Anders Lykkegård (Anding Engineering & Design), som er opfinderen af Raizer i dens oprindelige form.

Læs mere

Ny administrerende direktør hos Liftup A/S

03-31-2017

Pr. 20. marts 2017 er Søren Elisiussen tiltrådt som administrerende direktør i Liftup A/S. Omsætningen i Liftup A/S er de seneste år steget med 35-59 % pr. år, og strategiplanen for vækst i virksomheden følges dermed.

Læs mere

DokkX på tur – Destination det gode liv

03-28-2017

Liftup er en del af projektet ”DokkX på tur - destination det gode liv” i løbet af foråret og starten af sommeren 2017. Projektet består af en bus fyldt med hjælpemidler, hvor vores løftestol, Raizer, er et af de udvalgte hjælpemidler.

Læs mere

Raizer deltager i DM for erhvervsuddannelser

01-27-2017

Skills løber disse dage af stablen i Gigantium i Ålborg. Gæt, hvem der deltog .... DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne fra hele landet. I år foregår det den 26.-28. februar i Gigantium i Ålborg. DM efterfølges af både EuroSkills og WorldSkills.

Læs mere

Ny video: Raizer & Ergonomi

11-10-2016

Som hjælp til hjælpere og øvrige brugere af Raizer har vi lavet en video, der viser hvordan man arbejder ergonomisk korrekt, når Raizer skal samles.

Læs mere

Raizer nr. 100 i DK

06-08-2015

Siden lanceringen af Raizer er det gået rigtig stærkt: på bare 5 måneder er der leveret over 100 mobile løftestole i hele Danmark.

Læs mere

Velfærdsteknologisk Projekt

05-05-2015

Raizer® er med i et projekt, hvor 25 familier henover et helt år vil få mulighed for at teste forskellige velfærdsteknologier af hjemme hos dem selv. Teknologi i Øjenhøjde er et projekt, som Public Intelligence netop har skudt i gang sammen med Middelfart kommune.

Læs mere

Tilgængelighed får et løft

12-03-2014

En elevator indgår nu også i Liftups efterhånden komplette portefølje af tilgængelighedsprodukter. Stor ekspertise er nu samlet et sted - til glæde for vores kunder. Motala 2000, elevatoren både til privat og offentlig!

Læs mere

Entrepreneur of the Year 2014

11-10-2014

Blandt 94 kvalificerede virksomheder i dette års EY Entrepreneur of the Year 2014 i region Nordjylland, måtte Liftup se sig slået på målstregen af Stadsing A/S. Vi er stolte over at få denne bekræftelse på, at Liftup befinder sig i toppen blandt de dygtigste og mest innovative vækstskabere.

Læs mere

Lancering af nyt produkt

10-10-2014

Liftup går ind på et nyt marked ved at lancere et banebrydende produkt inden for løft og forflytning. Raizer introduceres målrettet på 3 messer indenfor en måned - på Health & Rehab Scandinavia i Danmark, på Rehacare i Tyskland og på HCR i Japan.

Læs mere

Årets Nyhed?

08-27-2014

Liftup deltager på Health & Rehab Scandinavia i Bella Center i konkurrencen om at blive Årets Nyhed.

Læs mere

Medlem af EPSA

07-28-2014

EPSA er i dag den vigtigste organisation, der repræsenterer europæiske producenter og distributører indenfor platforms-og stolelifte.

Læs mere

Distributør Seminar

05-08-2014

t o g e t h e r . o n e er det overordnede tema for 2 dage fyldt med produktnyheder, vidensdeling og temabaserede workshops på Liftups hjemsted i Støvring nær Aalborg.

Læs mere

Liftup på regionalt TV

06-24-2013

Liftup bliver portrætteret i udsendelsen "på job" på den regionale TV station TV2Nord. Progammet beskriver Liftup som arbejdsplads i Nordjylland.

Læs mere

Liftup er blevet til et A/S

01-01-2013

Som en naturlig følge af de sidste års vækst har vi ændret selskabsform fra anpartselskab til aktieselskab og vores officielle firmanavn er nu Liftup A/S.

Læs mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.