Brugerinvolvering på StairTrainer

10. november 2015

Anca og Belinda fra Industriel Design har fuld fokus på brugerinvolvering i deres praktikperiode hos Liftup.

"Hos Liftup laver vi en nytænkning af StairTrainer, for at gøre den til et moderne redskab til fysioterapien. Det betyder, at vi samarbejder med både kommunale og private klinikker for at forstå patienter, træningsmetoder og fysioterapeuternes arbejdsmiljø."

Anca og Belinda er begge ved at afslutte deres kandidatuddannelse i industriel design på Aalborg Universitet, og praktikken hos Liftup er en del af denne. Uddannelsen fokuserer på den kreative arbejdsproces, integrerer æstetik, teknik og konstruktion med brugerorienteret design og forretningsforståelse. 

"Vi undersøger samtidig konkurrenter og alternativer, og analyserer markedet. Ideerne er samlet til flere forskellige koncepter, som vi i øjeblikket er ved at udvikle, så vi kan udvælge det, der matcher Liftup’s vision og mission samt brugere og kunders behov bedst."

   

Anca har en dobbelt bachelor i mekanik på VIA University College i Horsens og industriel design fra Transsylvaniens Universitet i Rumænien.

Belinda har en produktionsteknologuddannelse med speciale i Innovation og produktudvikling fra Erhvervsakademi Midtvest og en bachelor i Industriel design fra Aalborg Universitet, sammen med en baggrund i billedkunst.

"Det er spændende og udfordrende at arbejde med velfærdsteknologi og meget brugerinvolvering i processen. Vi ser frem til at komme nærmere en endelig løsning, der kan udvikles videre!"

Liftup følger spændt med i de mange nye tanker, der ser dagens lys, når der kommer nye øjne på et produkt. Vi glæder os til at rulle nogle af dem ud senere i forløbet.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os