FlexStep vinder designpris

29. oktober 2018

Liftups 2-i-1 trappelift FlexStep har vundet ”Hessischer Staatspreis” for universelt design, som officielt overrækkes den 20. november ved en prisuddeling i Frankfurt.

Prisen tildeles hvert andet år til et produkt, der bidrager særligt til universelt design, således produktet let kan integreres i hverdagsmiljøet og samtidig er simpelt at anvende for alle uanset alder. Årets tema for prisen var designløsninger, som tilgodeser – og giver lige muligheder for – alle.

Prisen overrækkes af Finansminsteriet og Social- og Integrationsministeriet i delstaten Hessen i Tyskland. Selve konkurrencen og prisuddelingen styres af det tyske designråd.

Det tyske designråd beskriver selv prisen sådan her: ”Staten Hessen har i henhold til FN’s konvention om personer med handicaps rettigheder forpligtet sig til at foretage passende foranstaltninger for at sikre handicappede lige adgang til det fysiske miljø, transportmidler, information og kommunikation. For at fremme denne forpligtelse har den hessiske statsregering lanceret konkurrence om Hesse Staatspreis for universelt design.”

Det er Liftup’s distributør i delstaten Hessen, CAMA Lift GmbH, der har indstillet FlexStep til denne fornemme pris.

Liftup har netop åbnet datterselskab i Tyskland i år – læs mere her (nyt vindue) >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os