Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
EasyLift

Hotel Villa Copenhagen

Villa Copenhagen er et femstjernet hotel centralt placeret i København. Hotellet viderefører historien om Post- og Telegrafcentralens hovedkontor fra 1912 og lader fortid, nutid og fremtid mødes i en inspirerende og legende atmosfære. 

SCROLL

Spa for alle

Skulle det friste, kan gæsterne slappe af og genfinde energi i det skønne spa- og wellnessområde, som bl.a. byder på tagpool og træningscenter. Det var en niveauforskel i gulvet til netop dette skønne område, der gjorde, at hotellet valgte at få installeret en EasyLift. Liften er ofte i brug og giver kørestolsbrugere og gangbesværede adgang til et niveau, der normalt ville være vanskeligt at nå.

 

 

 

 

 

 

Stilfuldt integreret

Den flotte, hvide EasyLift falder godt i med omgivelserne. Det fleksible design er veludnyttet og gulvtypen er beklædt med de samme fliser, som gulvet, hvorpå liften er installeret. Det betyder, at den fremstår som en integreret del af rummet.

EasyLift

EasyLift er en simpel løfteplatform til niveauforskelle i gulvet. Easylift er designet med fokus på lige linjer og plane flader, hvilket karakteriserer designet. EasyLift giver kørestolsbrugere og gangbesværede adgang til niveauer, der normalt ville være vanskelige at nå.

lifting people
Følg os