Handicapprisen 2018

3. december 2018

Liftup har netop modtaget Handicapprisen 2018 i Rebild Kommune.

   

Liftup har modtaget prisen med flotte ord fra Thøger Elmelund Kristensen, formand for Rebild Kommunes Børne- og Familieudvalg og formand for Handicaprådet i Rebild Kommune: "Liftup fremstiller hjælpemidler til personer med funktionsnedsættelse. Virksomheden har siden opstarten i 2003 fokuseret på, at produkterne skulle gøre det nemmere, sikrere og mere bekvemt at være gangbesværet. Derudover, har Liftup også fokus på, at hjælpemidlerne skal være designet på en måde, så de indgår i den øvrige arkitektur."

Han fortæller yderligere, at bedømmelseskomiteen bag Handicapprisen 2018 også har lagt vægt på, at Liftups produkter ikke alene hjælper handicappede i deres hverdag, men at produkterne også gør arbejdsdagen nemmere og mere sikker, eksempelvis for SOSU-assistenter. (uddrag fra pressemeddelelse, Rebild Kommune, 3.12.2018)

Det er en stor ære for os at modtage denne pris, da den er uddelt netop på initiativ af brugerne af vores produkter. Prisen bekræfter os i, at vi gør en forskel ved at skabe lige muligheder for alle med vores tilgængelighedsprodukter – og at vi fremadrettet motiveres til at fortsætte vores arbejde for handicappede, lokalt såvel som globalt.

Prisen er i dag blevet overrakt af repræsentanter fra hhv. byrådet i Rebild Kommune og Dansk Handicapråd.

Læs mere om prisoverrækkelsen i diverse medier:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os