Har du en god opfindelse og mangler en samarbejdspartner? Kontakt Liftup!

16. juni 2017

Hos Liftup glæder vi os over at samarbejde med opfindere af innovative produkter, og vi altid er meget interesseret i at høre fra dig, hvis du har en idé til en ny løsning. Vi har tidligere haft stor succes med at samarbejde med opfindere – den seneste produktopfindelse i Liftup-regi er Raizer. I 2014 etablerede vi kontakt med Anders Lykkegård (Anding Engineering & Design), som er opfinderen af Raizer i dens oprindelige form.

Efter en række observationer i sundhedssektoren blev Anding Engineering & Design opmærksom på et behov for et ergonomisk korrekt hjælpemiddel, som personalet kunne anvende til at løfte ældre borgere uden at anstrenges fysisk, som det ses ved flere eksisterende hjælpemidler. De fik idéen til Raizer ud fra et konkret observeret behov: En simpel mobil løftestol, som samles under den faldne og herefter løfter den faldne fra gulvet til næsten stående position – en løsning, hvorved hverken den faldne eller personale bliver fysisk belastet.

”Det er svært for os at opdage alle dagligdagsproblemerne fra vores kontorer. Derfor er det vigtigt for os at få input fra dem, som oplever udfordringerne i hverdagen. Opfindelserne gavner alle parter: Vi som virksomhed vækster, opfinderne tjener penge på idéerne, og kunderne får hjælp til at løse deres udfordringer,” siger Lars-Mikkel Mørup-Petersen, udviklingschef hos Liftup, i artiklen Private opfindere har skabt milliardomsætning for etablerede firmaer.

Liftup så potentialet i Raizer og indgik samarbejde med Anding Engineering & Design. Efter ønske købte Liftup rettighederne til Raizer med et engangsbeløb.

”Jeg synes, det er sjovere at arbejde med idéudvikling, så jeg overvejede aldrig at starte min egen virksomhed. Jeg vil hellere arbejde med at udvikle idéer til fungerende prototyper, end jeg vil sidde og trækkes med salg og administration. Derfor passer disse aftaler med eksisterende virksomheder rigtig godt til mig, og det er bestemt noget, jeg vil anbefale andre,” siger Anders Lykkegård i fornævnte artikel.

Efter overdragelsen af rettighederne videreudviklede Liftup selv nye funktioner, design og ydeevne på Raizer, der i dag står som et færdigt produkt, som distribueres over hele verden.

Sidder du med en god idé og er klar til et samarbejde, så kontakt os!

Læs mere om vores samarbejde med opfindere >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os