H.K.H. Prins Joachim prisbelønner Liftup for design af hjælpemidler

29. januar 2018

Den 29. januar 2018 har Liftup modtaget Dansk Industris nationale Initiativpris 2017. Liftup modtog den 10. oktober DI Aalborg’s Initiativpris 2017 og blev i den forbindelse efterfølgende indstillet til den nationale Initiativpris.

Den nationale Initiativpris blev overrakt ved DI’s årlige Konference for Små og Mellemstore Virksomheder af H.K.H. Prins Joachim. Ved konferencen i Kolding var ca. 400 gæster til stede.

Liftup får prisen for at sætte æstetik, design og sikkerhed i højsædet. Virksomheden fremstiller hjælpemidler til bevægelseshæmmede, som udover at være funktionelle også ser pæne ud i et dagligdagsmiljø, fx i hjemmet. Liftup blev stiftet i 2003. Idéen opstod, fordi arkitekter efterspurgte hjælpemidler til kørestolsbrugere, som ikke skæmmede den eksisterende arkitektur. (uddrag fra pressemeddelelse)

Prinsen ledsagede prisoverrækkelsen med ordene: ”Med DI’s Initiativpris vil vi gerne hædre nogle af de virksomheder, som har udvist særligt initiativ og handlekraft i løbet af det forgangne år. Virksomheder som gennem deres virke kan tjene som inspiration for andre.”

"Virksomhedens produkter er resultatet af at tænke en kendt problematik på en ny måde ved at forene tilgængelighed og sundhed med værdighed. De gør det ved at skabe smukt designede produkter, som bygger bro mellem æstetik og funktionalitet," forklarede H.K.H Prins Joachim.

Søren Elisiussen, adm. direktør i Liftup, udtaler om modtagelsen af prisen: ”Vi er utrolig stolte af at modtage DI’s Initiativpris. Vi ser det som en anerkendelse af vores arbejde med at skabe lige muligheder for alle gennem innovativ og æstetisk velfærdsteknologi til mennesker, der er bevægelseshæmmede.”

Ifølge DI er prisen også en belønning for at gå nye veje med funktionalitet og design, som Liftup i dag sælger over hele verden.

Liftup ønsker, at så mange som muligt skal have glæde af vores produkter, og vi forfølger derfor en ambitiøs vækststrategi. Vi arbejder derfor også konstant med at bringe nye løsninger til markedet, og vi har valgt at intensivere vores søgen efter nye opfindelser i vores Forsknings- og Innovationsafdeling under ledelse af Flemming Eriksen, Liftups grundlægger og tidligere adm. direktør.

Læs pressemeddelelsen her >

Læs mere om Liftups produkter her >

 

Øvrig omtale:

Dansk Industri >

Kongehuset >

TV2 Nord >

TV2 Nord tv-indslag >

Dansk Industri >

Nordjyske Stiftidende >

Magasinet Pleje >

JydskeVestkysten >

TV Syd >

 

Find øvrigt materiale på vores presseside >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os