Liftup deltager ved dansk royalt besøg i Frankrig

3. oktober 2019

Den 7. og 8. oktober 2019 er H.K.H. Kronprins Frederik af Danmark og H.K.H. Kronprinsesse Mary af Danmark på officielt besøg i Frankrig sammen med en række danske ministre, franske ministre og embedsmænd.

Formålet med besøget er at styrke de kulturelle, økonomiske og politiske forbindelser mellem Frankrig og Danmark på baggrund af et tæt og stærkt samarbejde. På det nært forestående besøg er der to omdrejningspunkter: Sundhedspleje og Energi og bæredygtige byer – Liftup har fået mulighed for at deltage på sporet om sundhedspleje under det kongelige besøg.

I Frankrig anses Danmark som værende et land med svar på mange vigtige spørgsmål og med de rette prioriteringer i samfundet. Et højtudviklet, familievenligt land med sunde og miljøbevidste livsstile. Mange af de samme trends begynder så småt at vise sig i Frankrig, hvilket giver danske virksomheder en unik mulighed for at bruge Danmark som brand for at åbne døre til markedet lige nu. (Kilde: france2019.danishroyalvisit.dk)

Liftup har fået æren af at præsentere virksomheden og Raizer for et bredt publikum af fagfolk, kronprinsparret, ministre og de øvrige embedsmænd i Den Nye Triumfbue, 'La Grande Arche'. I løbet af de to dage vil Liftup være med på besøg ved forskellige franske institutioner (plejehjem, hospitaler mv.), debatrunder, seminarer og middage med hele delegationen.

Med deltagelse ved besøget får Liftup mulighed for at styrke relationerne og netværk med andre fagfolk i branchen, således vi sammen kan løfte indsatsen på det franske marked og opbygge de bedst mulige betingelser, og udbud af produkter, for vores kunder.

Fotos fra den royale besøg:

 

Fakta:

Dansk eksport (produkter og services) til Frankrig er steget med 10% i 2018 sammenlignet med 2017. Danmarks eksport til Frankrig beløb sig til 28,8 millioner DKK på eksportprodukter og 10,7 millioner DKK på eksportservices i 2018, hvilket gør Frankrig til Danmarks 8. største eksportmarked.

På trods af ovenstående udgør Danmarks eksport til Frankrig kun af ¼ af Danmarks eksport til Tyskland og ½ af Danmarks eksport til Norge. Disse tal indikerer, at der findes uudnyttet potentiale for danske firmaer i forhold til eksport til Frankrig.

(Kilde: france2019.danishroyalvisit.dk)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os