Liftup føjer nye elevatorer til produktprogrammet i Danmark

26. august 2019

Liftup forhandler nu elevatormærket Stiltz i Danmark. Stiltz’ to typer af elevatorer, Duo og Trio, er elegante, minimalistiske elevatorer, som kan implementeres i dit private hjem uden at skulle foretage store indgreb i indretningen.

En Duo elevator er beregnet til den gående, der har udfordringer med at komme op ad trappen, mens der i en Trio elevator er plads til rollator eller kørestol.

Stiltz elevatorerne er fritstående og selvbærende, så placeringen er ikke afhængig af vægge og lignende, og du behøver ikke at bekymre dig om, at vinduer eller radiatorer er i vejen. Den kan placeres i hjørnet af et rum, ved en trappeopgang, eller hvor der er plads.

Udover at være nem at implementere i hjemmet, har Duo og Trio elevatorerne ingen støjende motorer og kobles nemt direkte til en eksisterende stikkontakt i huset. For at komme fra etage til etage, betjenes liften ved hjælp af det intuitive kontrolpanel indeni elevatoren eller via fjernbetjeninger udenfor elevatoren.

Stiltz Duo elevator

Stiltz Trio elevator

Elevatorerne er udviklet og produceret af det engelske firma, Stiltz Home Lifts, og sælges over hele verden af forskellige distributører.

Læs mere om Stiltz elevatorer her >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.