Liftup stifter datterselskab i Tyskland

14. august 2018

Med stiftelsen af et nyt datterselskab i Tyskland går Liftup efter et hidtil uudnyttet eksportpotentiale på købedygtigt, men også konservativt, tysk marked.

Liftup GmbH

Det nye tyske selskab, Liftup GmbH, fokuserer indtil videre sine aktiviteter i Bayern, Frankfurt og Berlin. Liftup vurderer, at der findes et stort potentiale i disse områder og samtidig et marked, der er umiddelbart tilgængeligt.

Forventningerne til resultaterne af udvidelsen mod syd i Tyskland er høje:

”Vi regner med, at vi kommer til at mangedoble vores omsætning på det tyske marked indenfor de næste fem år,” siger Henrik Haugaard, der er Global Sales Manager i Liftup, som i dag eksporterer 80 procent af de produkter, der årligt produceres. I alt eksporterer Liftup til 38 lande over det meste af verden.

Lokal tilstedeværelse og kulturkendskab et must

Selvom Liftup anslår, at der er et stort uudnyttet potentiale på det tyske marked, har Liftup også erkendt, at det tyske marked er anderledes end mange af de øvrige eksportmarkeder, som Liftup allerede er tilstede på.

”Vi hører, at det traditionelt er svært for danske virksomheder at få ordentligt fodfæste på det tyske marked. I Tyskland er det en fordel at være til stede med en salgsperson – i særdeleshed hvis vedkommende selv er tysker, som i vores tilfælde,” siger Henrik Haugaard med henvisning til Stephan Engelmann, som er Area Sales Manager for Tyskland. Udover at Stephan er erfaren medarbejder hos Liftup hovedkontoret i Støvring, er han også tysk statsborger. Det er derfor naturligt, at det er ham, der skal stå i spidsen for salget i Liftup GmbH i Tyskland. 

Læs hele pressemeddelelsen om Liftup GmbH her (pdf) >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.