Liftup tildeles Initiativpris

11. oktober 2017

Tirsdag den 10. oktober 2017 modtog Liftup Dansk Industri Aalborgs Initiativpris 2017. Liftups administrerende direktør, Søren Elisiussen, og tidligere administrerende direktør, Flemming Eriksen, tog imod prisen under en prisoverrækkelse på Liftups hovedkontor på Hagensvej i Støvring.

Leon Sebbelin (borgmester i Rebild Kommune), Peter Rindebæk (formand for Dansk Industri Aalborg) og Søren Elisiussen holdt taler under prisoverrækkelsen.

   

Dansk Industris Initiativpris uddeles til virksomheder med under 100 ansatte, der gennem særligt initiativ har skabt grundlag for vækst.

Dansk Industri har valgt at tildele Liftup initiativprisen, da ”Virksomheden har gennem nyskabende design skabt en række både funktionelle og flotte hjælpemidler til bevægelseshæmmede. Det får kunder fra hele verden til at strømme til – og udløser nu også en pris til virksomheden.” (uddrag fra Dansk Industris pressemeddelelse)

Værdighed til velfærdsteknologi

Prisen uddeles på baggrund af udviklingen i nøgletal, årets resultat, egenkapital og ansatte de seneste år. Prismodtageren skal yderligere have udvist en særlig vilje og strategisk evne til at lede medarbejdere og forretning i mål.

Formand for Dansk Industri Aalborg, Peter Rindebæk, udtaler om Liftup: ”Lige fra start har virksomheden arbejdet ud fra et princip om at tilføre værdighed til velfærdsteknologien. Bruger man kørestol, er der altså forskel på, om man skal spændes fast i en stor metalkasse med rotorblink, eller om man rent faktisk bare kan bruge den eksisterende trappe.”

Indstillet til Dansk Industris nationale Initiativpris

På landsplan findes i alt 18 vindere af initiativpriser i Dansk Industris lokalafdelinger. De samme 18 virksomheder bliver automatisk de nominerede til Dansk Industris nationale Initiativpris. Vinderen heraf udpeges af Dansk Industris forretningsudvalg og kåres den 18. januar 2018.

Omtale

Læs yderligere omtale af prisoverrækkelsen i diverse medier:

TV2 Nord >

Nordjyske >

Fjordavisen.nu >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os