Ny administrerende direktør hos Liftup A/S

31. marts 2017

Pr. 20. marts 2017 er Søren Elisiussen tiltrådt som administrerende direktør i Liftup A/S. Omsætningen i Liftup A/S er de seneste år steget med 35-59 % pr. år, og strategiplanen for vækst i virksomheden følges dermed.

I kraft af fortsat stigende vækst hos virksomheden Liftup A/S, har bestyrelse og direktion besluttet at tilføre nye kompetencer og erfaring med både høje vækstrater og drift af datterselskaber udenfor Europa. I løbet af den seneste tid har der derfor været fokus på at finde en ny administrerende direktør til Liftup, og pr. 20. marts 2017 er Søren Elisiussen tiltrådt som administrerende direktør for virksomheden.

Søren Elisiussen kommer fra virksomheden Arcon-Sunmark A/S, hvor han har fungeret som direktør siden april 2012. Søren har en fortid fra vindmøllebranchen og har bl.a. stor erfaring indenfor udvikling af globale servicekoncepter samt drift af virksomheder i høj vækst.

Søren Elisiussen udtaler om fremtiden hos Liftup A/S: ”Liftup er en innovativ virksomhed, som udvikler og markedsfører nye og banebrydende produkter indenfor det velfærdsteknologiske område. Produktprogrammet er fantastisk spændende, og Liftup har erfarne og passionerede medarbejdere, der virkelig brænder for at skabe lige muligheder for alle, hvorfor det er et privilegie at få mulighed for at arbejde i et sådant team. Jeg ser meget frem til samarbejdet og til at være en del af den rejse, vi nu skal på sammen.”

 

Tidligere administrerende direktør fokuserer fremover på innovationen i Liftup A/S

Som medstifter af Liftup A/S har den tidligere administrerende direktør, Flemming Eriksen, været en del af den bærende kraft i udviklingen af virksomheden, og han har stået i spidsen for udarbejdelsen af strategiplanen. Flemming Eriksen vil fremadrettet forblive i selskabets ledelse, men vil fremover fokusere på innovation og nye forretningsområder i Liftup A/S.

Flemming Eriksen udtaler: ”Jeg brænder for innovation og forretningsudvikling, og det har været et privilegie at lede Liftup, som markedsfører produkter, der gør en forskel i menneskers dagligdag. Virksomheden har, som planlagt, udviklet sig fra en opstartsvirksomhed til en industrivirksomhed i hastig vækst. Med ansættelsen af Søren ser jeg frem til – igen – at kunne fokusere på at arbejde med den grundlæggende innovation.”

Liftup A/S har over de seneste år fulgt strategiplanen for vækst og har altså nu også gennemført ansættelsen af en ny administrerende direktør. Planerne for fremtiden er fortsat vækst. Væksten vil komme fra både geografisk ekspansion og nye produkter og løsninger. 

 

For yderligere information:

  • Bestyrelsesformand for Liftup A/S, Axel Nørskov Laursen, telefonnummer: +971569819351 eller mail: axel@norlau.dk

 

Se den officielle pressemeddelelse her >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os