Ny Salgs- og Marketing direktør hos Liftup A/S

31. marts 2021

Liftup vil have den tryghedsskabende innovation ud til private.

”Vi vil tage vores erfaringer fra det professionelle segment, hvor Raizer hjælper borgere, der er faldet og skåner sundhedspersonalet hver dag og gøre løsningen tilgængelig for private. Det kræver nye kompetencer, siger Søren Elisiussen, CEO hos Liftup”.


Photo: Søren Elisiussen, CEO hos Liftup

Liftup byder derfor velkommen til Rene Vestergaard, som tiltræder stillingen som Salgs- og Marketing direktør, efter at Henrik Haugaard giver stafetten videre. Henrik, der er medejer af virksomheden, har ønsket at prioritere familie og fritidsinteresser og samtidig skabe mulighed for at tilføre Liftup nye kompetencer.

”Liftup er i en rivende udvikling og ekspanderer i øjeblikket til nye markeder med nye produkter og via nye salgskanaler. Efter at have stået i spidsen for salg og marketing siden 2006, vurderer jeg, at timingen nu er rigtig til at tilføre Liftup nye perspektiver og stærkere digitale kompetencer, der kan accelerere udviklingen indenfor markedsføring via digitale medier, samtidig med at jeg intensiverer samarbejdet med vores partnere og distributører på strategisk udvalgte markeder.” udtaler Henrik Haugaard.

Rene Vestergaard kommer fra en stilling som Sales & Marketing Director hos TEFCOLD og har tidligere arbejdet som selvstændig virksomhedskonsulent og Regional Director Americas for Royal Unibrew og er klar til at sætte sig i spidsen for at indfri Liftups ambitiøse vækstambitioner.

”Liftup har, som så mange andre virksomheder, været ramt af Corona krisen i 2020, men har tilpasset sig situationen og udnyttet den til at udvikle og lancere nye produkter målrettet privatsegmentet og salg via online kanaler direkte til slutbrugerne. Den nye Raizer M er designet til at imødekomme den enorme interesse, vi har oplevet fra markedet for en mere økonomisk tilgængelig løsning til at hjælpe personer op efter et fald på en værdig og sikker måde.” udtaler Rene Vestergaard.


Photo: Rene Vestergaard, Salgs- og Marketingdirektør hos Liftup. 

Liftup besluttede at udvikle Raizer M løftestolen målrettet privat segmentet efter at have oplevet en overvældende interesse for Raizer fra private brugere: ”Vi oplevede en overvældende interesse for Raizer fra privatsegmentet ikke mindst i USA. Prisen på den elektriske Raizer var dog en barriere, så vi startede en proces for at kunne skabe et produkt, der giver samme ydelse til en stærkt reduceret pris og løsningen blev Raizer M, som er en mekanisk udgave af Raizer II,” udtaler Søren Elisiussen.

I Raizer M er alle elektriske komponenter erstattet af mekanik, som resulterer i samme ydelse i samme høje Liftup kvalitet til en væsentligt reduceret pris.

Et af Rene’s primære fokusområder bliver således at udbygge kendskabet til Raizer M og i samarbejde med Liftups partnere gøre den tilgængelig for brugere over hele verden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.