NYHED: Raizer II er her!

17. september 2019

Baseret på input fra tusinder af brugere over hele verden, har vi nu forbedret Raizer for at give brugerne yderligere fordele...

  • Æstetisk flotte designopdateringer, der gør det nemmere at samle Raizer II
  • Nye overflader gør det let at rengøre og desinficere Raizer II, og hygiejnen løftes til et nyt niveau
  • Lyd-/lysindikatorer og mulighed for flere sikkerhedsseler øger sikkerheden for både bruger og hjælper

NB: Raizer II er endnu ikke frigivet til salg i Nordamerika og Japan.

Nem at samle

Brugere vil opleve yderligere fleksibilitet i samleprocessen. Alle fire ben, såvel som de to ryglæn, er nu identiske, så de passer i den korrekte placering – tag bare fat i den nærmeste komponent og montér den. Visuelle indikatorer og auditiv feedback giver brugerne besked under samleprocessen. En quickguide, der er simpel at følge, er indlejret indvendigt i bæretaskens låg for hurtig, nem og altid tilgængelig vejledning.

Øget sikkerhed

Sikkerhed er integreret i alle aspekter af den nye Raizer. Brugere får nu bekræftelser i form af lyde under monterings- og løfteprocessen, og der er samtidig mulighed for at tilføje flere sikkerhedsseler for øget stabilisering, når der er behov for det.

Nemmere at rengøre

Det kræver nu en meget mindre indsats at rengøre Raizer efter anvendelse i urene miljøer. Der er været specielt fokus på at reducere kanter og hulrum, hvor urenheder potentielt kunne befinde sig, og alle overflader er glatte og lette at både rengøre og desinficere.

Du har mulighed for at prøve Raizer II i denne uge på REHACARE (fra den 18. til 21. september 2019) i Düsseldorf, Tyskland, når vi fremviser Raizer II for første gang!

Find os i hal 4 på stand nummer E26.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os