Raizer II er det sikre alternativ ved løft fra gulv

2. april 2020

Når sundhedspersonale over hele verden anskaffer sig en Raizer i disse dage, er det ikke kun, fordi løfteværktøjet kan sikre et ergonomisk korrekt løft, og at den er nem at transportere og håndtere.

Lige nu kan Raizer bidrage på flere måder, end man måske lige går og regner med…

Sundhedspersonalets ressourcer skal udnyttes optimalt

I denne tid må vi fokusere på, hvordan sundhedspersonalets tid og ressourcer udnyttes bedst muligt – Raizer er med til at hjælpe dem, der hjælper andre.

Løft fra gulv kan klares af kun én person

Når sundhedspersonalet anvender Raizer som hjælpemiddel til at løfte en person fra gulv, spares der varme hænder, der så kan bruges på andre essentielle opgaver i ældre- og sundhedsplejen.

Det er – mere end måske nogensinde før – af allerstørste vigtighed.

Minimering af smitterisiko

  • Kun én person foretager løftet
  • Ingen manuel håndtering
  • Øget hygiejnevenlighed

Én person foretager løftet

Smitterisikoen indsnævres, idet det kun er én person (hjælper, redder, pårørende mv.), der håndterer løftet og hjælper den faldne. På den måde skal den faldne ikke i kontakt med to hjælpere eller måske endda yderligere personale, fx en redningstjeneste. Smittekæder skal brydes og derfor skal færrest muligt i kontakt med borgere i eget hjem.

Ingen manuel håndtering

Når en person løftes med en Raizer begrænses smittefaren til et absolut minimum i kraft af en minimal manuel håndtering og forflytning af den faldne person. Ved løft med Raizer er der ingen, eller meget lidt berøring, og smitterisikoen begrænses derved.

Øget hygiejnevenlighed

Inden og efter hvert løft kan og skal Raizer desinficeres for at stoppe en eventuel smittekæde både fra den forrige faldne, der er blevet løftet, og sundhedspersonalet imellem brug – både med borgerens og sundhedspersonalets sikkerhed in mente.

Anvender hjælperen derudover hygiejneovertræk over Raizer-sædet, vil smitterisikoen nedbringes yderligere, da overtrækket kasseres efter brug.

Kontakt os med det samme for at høre mere om Raizer på mail@liftup.dk eller 9686 3020.

 

Raizer: Hvis en person er faldet og ikke kan komme op igen, er Raizer et effektivt hjælpeværktøj til at få den faldne person på benene igen. Raizer er en batteridreven mobil løftestol, som kun kræver betjening af én hjælper, og den anvendes af bl.a. plejepersonale, redningstjenester og private over hele verden.

Læs mere om Raizer på www.raizer.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.