Raizer til Danish Design Award 2017

4. april 2017

Raizer var finalist i kategorien "People's Choice".

Finalist i kategorien "Better Work"

Raizer er også nomineret i kategoien "Better Work, som handler om designløsninger, som har en positiv effekt på vores arbejdsliv. Det kan både være bedre arbejdsgange, bedre servicedesign, men også brugervenlige ergonomiske og effektive værktøjer, der løser problemer i forbindelse med hårdt fysisk arbejde eller stressende arbejdsmiljø.

Dansk Design Awards jury udtaler om udvælgelsen af Raizer som finalist: ”At planlægge pleje af voksne med fysiske funktionsnedsættelser er en krævende balancegang, når man samtidig vil passe på plejepersonalets helbred. Den danskudviklede batteristol Raizer® er en god historie om en velfærdsteknologisk landvinding, udviklet af et privat firma I samarbejde med brugerne. Det epokegørende ved stolen består i, at den er let, fleksibel, kan skilles ad, og at det kun kræver en enkelt person at betjene den. Det har stor betydning, især hos borgere, der stadig bor i eget hjem og derfor ikke har lyst til at institutionalisere hjemmet ved at installere mere hjælpeudstyr end højst nødvendigt. At Raizer® samtidig tilbyder et mere ligeværdigt møde mellem borger og assistent, fordi der kan opretholdes øjenkontakt gennem hele løftet, er endnu et plus.” (Kilde: Danish Design Award)

Det store Danish Design Award show løber af stablen den 8. maj 2017 i Dansk Industri.

Læs mere om nomineringen her >

People's Choice Award

Raizer nomineret i kategorien "People's Choice". I denne kategori kan alle stemme på den designløsning, som de synes er den bedste ud af de nominerede. Prisen bliver uddelt den 31. maj 2017, og alle kan afgive deres stemme indtil den 22. maj 2017.

Opdatering: Vi vandt desværre ikke en Danish Design Award. Vi sætter stor ære i at være blevet nomineret og takker Dansk Industri og Danish Design Awards mange gange for opmærksomheden på Raizer i forbindelse med nomineringen.

Raizer til Danish Design Awards

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os