Vi benytter cookies for at give dig en god oplevelse samt indhente statistik. 
Læs mere om vores brug af cookies her

Tilgængelighed får et løft

3. december 2014

En elevator indgår nu også i Liftups efterhånden komplette portefølje af tilgængelighedsprodukter. Stor ekspertise er nu samlet et sted - til glæde for vores kunder. Motala 2000, elevatoren både til privat og offentlig!

"Hvor ville det bare gøre alting nemmere at kunne sætte en elevator ind bagefter"...

Det kan du med Liftups nye platformslift Motala 2000 i selvbærende skakt, for det betyder nemlig, at den fylder minimalt. Der skal ikke gøres plads til skakt, maskinrum, grube osv for Motala 2000 drives af sammensatte kæder; en robust konstruktion med fokus på kvalitet og pålidelighed. Du får minimal vedligeholdelse og 10 års garanti.

Sonthofen 1_komprimeret.jpg  Sonthofen 3_komprimeret.jpg  Sonthofen 5_komprimeret.jpg  Sonthofen 6_komprimeret.jpg

 

"Jeg skal ikke have sådan et skrummel ind i mit nye hus"...

Motala 2000 tilbydes i et utal af designs og materialer. Gennem valg af elevatorens farve og gulvbelægning integreres den i store træk i huset, men materialer som glas, rustfri stål og træ er den sidste finish, når installationen færdiggøres. Motala 2000 skiller sig ud ved at tilbyde glas på alle 4 sider af skakten.

Læs mere om Motala 2000 på vores produktside her....

Liftup er din partner i opmåling, rådgivning, design, installation, den lovpligtige godkendelse og efterfølgende vedligeholdelse. Kontakt os for spørgsmål her....

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os