Tilgængelighedsløsninger, der byder alle velkommen, uden at optage mere plads

15. september 2020

Hos Liftup har vi et stort ønske om at gøre det nemmere for dig som arkitekt at skabe tilgængelighed i alle offentlige og private byggerier, så alle kan føle sig budt velkommen – uanset fysisk tilstand og mobilitet.

Ofte kan det også være besværligt og pladskrævende at skulle tænke en tilgængelighedsløsning ind i arkitekturen, da der med de fleste løsninger skal afsættes mere plads til fx både trappe og løfteplatform. FlexStep er en 2-i-1 løfteplatform, der – når den ikke anvendes – står som trappe til gående personer, og med et enkelt tryk kan den transformeres til en løfteplatform, der kan hjælpe kørestolsbrugere og gangbesværede op eller ned ved niveauforskelle.

”Vi skulle have både en trappe og en lift, men der var ikke plads til begge dele. Vi fandt en løsning, som fungerer som begge dele – en FlexStep, hvor trappen laves om til en lift, når brugeren aktiverer funktionen,” udtaler Jesper Wegener fra H+ARKITEKTER, der stod for ombygning af Københavns Byret.

   

   

H+ARKITEKTER har fokus på at skabe adgangsløsninger, som fungerer som en naturlig del af bygningens interiør. Resultatet bliver værdige løsninger for brugere med fysisk handicap, da de ikke ”udstilles” på en skæmmende platform eller skal bevæge sig af sekundære veje rundt i bygningen.

Er du interesseret i at vide mere om FlexStep-løsningen og finde ud af, om den passer i dit projekt? Så klik ind på vores arkitektportal >

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne med at rådgive, udvælge og specificere din løsning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.