Hjælpemiddel Roadshow 27. - 28. - 29. oktober i Midt- og Nordjylland

Vi oplever at vores kunder har svært ved at holde sig opdateret på hvad der findes af hjælpemidler. Både hvad angår nyheder, men også hjælpemidler der har været på markedet i længere tid. Vi oplever også at tiden og ressourcerne til at tage til hjælpemiddelmesser er blevet mindre. Derfor er Liftup et af 10 danske hjælpemiddelfirmaer, der er gået sammen om at bringe ny viden om hjælpemidler ud i landet, ud til de personer der har et behov for at vide, hvad der sker på hjælpemiddelområdet.

I uge 44 besøger vi 3 byer i Midt- og Nordjylland for at præsentere et udvalg af vores innovative hjælpemidler. Vores salgsteam står klar til at præsentere vores nyhed: Raizer - mobil løftestol til at rejse en faldet borger op med.

OPlev Raizer fra Liftup på dit lokale Roadshow

Samtidig giver vi interesserede mulighed for at lytte til et foredrag af Charlotte Voetmann ”Sanseintegration i hverdagen – giver øget livsduelighed og livskvalitet”  (kl. 10:30 og 13:30)

Vi glæder os til at byde velkommen til ældrechefer, terapeuter, indkøbere, sosu-assistenter, sygeplejersker, handicaporganisationer, brugere af hjælpemidler, pårørende... (gratis adgang).

KOM OG BESØG OS

- gratis entre for alle.

Alle dage 09:00-16:00.        

Tirsdag den 27. oktober

Viborg - Almind Kultur- og Forsamlingshus

Onsdag den 28. oktober

Aalborg - Stubhuset i Støvring

Torsdag den 29. oktober

Århus - Godsbanen: Remisen / Vogn 2

 Hjælpemiddel Roadshow

Kontakt os for mere info.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os