FlexStep Reference: CFD, Denmark

At holde fokus på de bevægelseshæmmede

Døve, døvblinde og hørehæmmede er brugere og beboere på Centret For Døve, CFD. Nogle af brugerne og beboerne er ydermere bevægelseshæmmede, og de ekstra udfordringer og det ekstra besvær, som de har, når trapper skal forceres bliver overkommelige med en FlexStep.

Beboerne på CFD er endnu mere afhængige af den intuitive betjening af FlexStep end størsteparten af Liftups kunder. Vores trykknapper, kaldestationerne hvormed FlexStep'en betjenes, lever op til alle krav fra Dansk Handicapforbund, og netop INTUITIV et et nøgleord, når man har med hørehæmmede brugere at gøre.

For at lette projektet - at skabe adgang mellem de to niveauer med kun ét produkt - tilbød Liftup at tage hånd om hele processen med koordinering og kommunikation med alle involverede håndværkere, før vi kunne installere vores FlexStep. Dermed fik CFD én kontaktperson og én ansvarlig leverandør!

Conny Annette Møller, Team leder hos CFD: "FlexStep har været den rigtige løsning for Egebækhus; den har givet større bevægelsesfrihed til beboerne. Den er let at betjene, hvilket betyder, at de fleste beboere selvstændigt kan bruge den. Den er funktionel og samtidig en fryd for øjet. Det bedste køb, vi har gjort i lang tid."

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.