FlexStep Reference: FlexStep hos familien Top

FlexStep hos familien Top

Søren Top blev pludseligt ramt af en blodprop, som gjorde ham lam i venstre side, og han blev afhængig af en kørestol. Søren og hans kone, Birthe, blev straks opmærksomme på, hvilke udfordringer der kunne være i hjemmet, når man pludselig sidder i kørestol i et toetagers hus fra 1898.

Birthe Top udtaler: ”Pludselig kunne min mand kun være i stueetagen. Derfor måtte vi indrette os med soveværelse og badeværelse i baghuset.” Fra den oprindelige bygning til baghuset var der dog en trappe med tre trin, og ægteparret var nødt til at finde et hjælpemiddel, så Søren kunne få adgang til baghuset.

Kommunen foreslog i første omgang en rampe, som dog ikke var optimal i ægteparrets øjne. I stedet for en rampe, blev en FlexStep installeret, da den kunne tilpasses deres flotte hjem. Birthe forklarer: ”Det betyder meget for os, at vi kan bevare vores hus nogenlunde, som det var, trods de store, pludselige ændringer i vores liv.”

Trinene i deres FlexStep er nemlig beklædt med de samme granitfliser, som gulvet, hvorpå FlexStep er installeret. Birthe udtaler om FlexStep: ”Gæster tror, at det er en ganske almindelig trappe og kan ikke se, at den også fungerer som en kørestolslift til min mand.”

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.