Vi benytter cookies for at give dig en god oplevelse samt indhente statistik. 
Læs mere om vores brug af cookies her

FLEXSTEP Reference: Folketinget - Fællessalen

Den første af i alt 4 FlexSteps i Folketinget

Da husarkitekten for den gamle historiske bygning Christiansborg Slot skulle finde en integreret løsning, som gav adgang for såvel gående som ikke gående til et af Fællessalen i Folketinget, faldt valget af leverandør på Liftup.

Den brede majestætiske 6 trins trappe ned til Folketingets mødelokale blev delt midt igennem, og en FlexStep blev installeret for også at skabe adgang for såvel kørestolsbrugere og dårligt gående. De gamle smukke gulvbrædder blev genanvendt som trappetrin i den nye FlexStep, og messinggelænderet blev den sidste finish, der gjorde at atmosfæren og stilen i det historiske og bevaringsværdige rum blev holdt intakt.

Folketinget har til huse på Christiansborg Slot i hjertet af København. Folketingets medlemmer anvender de fleste af bygningens værelser til kontorer og mødelokaler. 

FlexStep

FlexStep fungerer både som almindelig trappe og som lift for kørestolsbrugere. Det er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til at have både trappe og lift. FlexStep har en lang række design- og konfigurationsmuligheder, der gør det nemt at integrere den i de eksisterende omgivelser og rummets design.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os