FlexStep Reference: Folketinget - Provianthuset

En af i alt 4 FlexSteps i Folketinget - mellem slottet og provianthuset

En af ialt 4 FlexSteps i Folketinget skaber adgang i den snævre passage mellem Christiansborg Slot og det gamle Provianthus.

FlexStep'en er fastgjort på endevæggen og står på sine fire ben på det gamle rustikke stengulv i den snævre passage mellem bygningerne. Installationen krævede ingen ændringer på den eksisterende bygning, dog skulle den gamle trappe lige fjernes. Med 2 stop software spares der plads, da det øverste niveau fungerer som det 5. trin.

Provianthuset blev bygget i perioden fra 1603-1606 til opbevaring af hærens proviant. Idag huser bygningen Folketingets administration, kontorer for nogle af folketingets medlemmer samt Rigsarkivets læsesal.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.