Raizer M Reference: Betty fra Lystrup

En Raizer M i hjemmet giver tryghed

Efter 2 blodpropper i hjernen har Bettys mand oplevet at falde flere gange. Da hjemmehjælperen anvendte en Raizer, til at få ham på benene igen, havde Betty aldrig hørt om løftestolen. Hun var særdeles interesseret i produktet og gik efterfølgende på internettet for at søge nærmere information og her fandt hun Raizer M.

Betty fandt ud af, at Raizer M er en manuel udgave af løftestolen, Raizer, som stadig kun kræver en meget lille indsats af hjælperen og er særlig målrettet til private brugere. Beslutningen om at købe en Raizer M via Liftups webshop var ikke svær og efterfølgende har det vist sig, at købet, opfylder flere behov for familien.

Betty udtaler: ”Raizer M opfylder mit behov for sikkerhed og tryghed i forhold til min mand, så jeg selv kan hjælpe ham op næste gang.”  Hun fortsætter: ”Jeg har brugt Raizer-stolen tre gange, og hver gang er det lykkedes mig at få ham på benene igen uden andres hjælp. Raizer giver mig tryghed, og så er den nem lige at få samlet under ham. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden, for det er vigtigt for mig, at han kan blive boende hjemme, hvor jeg selv kan hjælpe og passe ham.”

Betty har desuden anskaffet sig ekstraudstyr til sin Raizer M og fra Liftups webshop købt sædeovertræk og bæretaske, så den er nemmere at transportere, løfte og tage med i f.eks. bilen.

> Gå til Liftup Webshop

 

Raizer M

Hvis du, eller en af dine nærmeste, udsættes for en faldulykke, er der risiko for, at du ikke selv kan rejse dig. Med Raizer M er hjælpen lige ved hånden, og hjælpen udføres af den, der er først på stedet. Raizer M er en løftestol, der hurtigt og enkelt samles under den faldne person og på få minutter rejser personen til stående – uden at belaste den, der hjælper.

Læs mere om Raizer M

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.