Elevatorlifte Reference: Hos Christopher Knowles

Christopher Knowles har fået den perfekte elevatorløsning

"Jeg er fantastisk glad for at have fundet et produkt, som i den grad har forbedret mit liv, og jeg vil anbefale enhver, der overvejer at anskaffe en Stiltz elevator" siger Christopher Knowles på 70 år, som lider af en meget sjælden muskelsvindsygdom.

I Christophers hjem er de to soveværelser beliggende i stueetagen, mens køkken, stue og badeværelse er placeret ovenpå. Derfor var det vigtigt for ham at finde en mobilitetsløsning, så han lettere kan komme fra stuen til første sal og omvendt. 

”Det tog virkelig lang tid for mig at komme op ad trapperne, og det var meget smertefuldt,” siger Christopher Knowles. ”Mange af mine venner foreslog, at jeg flyttede, og jeg overvejede da også en mindre bolig, men jeg kunne ikke få mig selv til at forlade mit hjem gennem mere end 20 år. Der hvor jeg bor, er jeg tæt på centrum, og det er let for mig at komme i butikker. Det endte med at jeg besluttede mig for at bygge ud og få installeret en Stiltz elevator".

Christopher Knowles valgte en Stiltz elevator, fordi han godt kunne lide dens moderne udtryk. Elevatorkabinens kurvede sider er klare, så dagslyset kan passere uhindret ind fra vinduerne i tilbygningen. Christopher udtaler: "Den er virkelig flot og tilfører helt klart noget til mit hjem. Jeg er sikker på, at det vil være et godt salgsargument for potentielle købere – også selv om de måske ikke har behov for elevatoren som hjælpemiddel, så simpelthen fordi den er så flot".

 

Elevatorlifte

I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden - se vores udvalg af elevatorlifte her.

Læs mere om Elevatorlifte

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.