AssiStep Reference: AssiStep hos Eldri og Olav, Norge

AssiStep hos Olav, Norge

Olav har tidligere været igennem et rekreationsophold og har skulle lære at gå igen.

Olav og hans kone, Eldri, fik besøg af en ergoterapeut for at afdække, hvilke hjælpemidler der var behov for, for at ægteparret kunne blive boende i deres eget hjem. 

Efter at have afprøvet en trappelift og en AssiStep, besluttede de i fællesskab, at AssiStep var den bedste løsning for Olav, da han kan holde sig fysisk aktiv ved hjælp af AssiStep. På den måde kunne Olav få daglig motion og træning i hjemmet.

"Da AssiStep blev installeret, var det en stor lettelse. Pludselig gik det meget lettere. Den har været en stor hjælp i mit genoptræningsforløb," siger Olav.

Eldri blev senere indlagt med en brækket hofte, og også da hun kom hjem, var AssiStep et vigtigt hjælpemiddel. Med AssiStep kunne hun fortsat komme op på første sal i deres hjem, og Eldri udtaler: "Jeg ville ikke være kommet så hurtigt på benene igen uden AssiStep."

 

AssiStep

AssiStep er et hjælpemiddel, der yder den ekstra støtte og sikkerhed, som du kan have brug for, for at klare turen op eller ned ad trappen selv. AssiStep består af en håndliste og et håndtag, som kan flyttes langs håndlisten. Skulle du blive svimmel eller blive usikker på benene, giver håndtaget dig støtte, indtil du er parat til næste trin.

Læs mere om AssiStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os