Elevatorlifte Reference: Hos familien Cowie

At komme fra stueetage til første sal i stilhed

Da familien Cowie fik installeret en Stiltz Duo elevator i eget hjem, viste det sig hurtigt, at den gevinst, der fulgte med, var livsændrende.
Hr. Cowie udtaler: "Jeg behøver ikke længere at bekymre mig om, hvorvidt min hustru kan komme op og ned ad trapperne i vores hus, for nu bruger hun elevatoren hver gang”.

Hr. Cowies bekymring omkring sin hustru, udspringer af, at hun engang havde et fald ned af trappen, før elevatoren blev installeret. En af sidegevinsterne ved at elevatoren nu er installeret i huset, og som familien ikke havde forventet, er at Hr. Cowie ikke længere behøver at løfte kufferter og tunge tasker op og ned ad trapperne, når de skal på ferie.

Prisen for at få liften installeret i huset har naturligvis udgjort et væsentligt parameter, men det faktum at man ikke behøver at sælge sit hus, flytte ud eller foretage en omkostningstung renovering, er også vigtig. ”Det giver en ro, at vi ikke forventer, at vi nogensinde skal flytte fra vores nuværende hus og jeg vil anbefale løsningen til flere mennesker. Vi købte den for at fremtidssikre vores hus og det er vi glade for" siger Hr. Cowie om elevatoren fra Stiltz.

Elevatorlifte

I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden - se vores udvalg af elevatorlifte her.

Læs mere om Elevatorlifte

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.