FlexStep Reference: Hos familien Hoehn, Californien

FlexStep - Ikke længere isoleret i ét rum

Familien Hoehn bor i Newark, Californien. Deres hverdag bærer i høj grad præg af den ALS sygdom, som Hr. Hoehn lever med. Familien bor i et 3-etagers hus, hvor trapperne og de smalle gange har gjort det umuligt at komme omkring, når man pludselig sidder i kørestol.

Fru Hoehn forklarer hvordan FlexStep har gjort en forskel i deres hverdag: “FlexStep giver nu min mand adgang til to niveauer i hjemmet, hans soveværelse, køkken, spisestue og stue. Han føler sig ikke længere isoleret ved kun at kunne bo i ét rum”.

Familien overvejede i første omgang at få installeret en rampe, hvilket dog ikke var optimalt i huset, da den ville tage for meget plads og blokere en af husets gange. Derfor faldt familien Hoehn’s valg i stedet på en FlexStep. Fru Hoehn forklarer: “FlexStep passer til det nødvendige område og løste vores niveauproblem," hun udtaler om Flexstep: "FlexStep giver min mand mulighed for at være en del af familien igen”.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.