AssiStep Reference: AssiStep hos Guttorm, Norge

AssiStep hos Guttorm, Norge

Guttorm på 95 år har aldrig haft bil og har altid haft det bedst med at bruge sine ben til at komme fra A til B. Men efter et fald er hans funktionsevne blevet kraftigt reduceret i forhold til tidligere. Det er blevet vanskeligt for ham at gå på trapper, men med AssiStep går han trygt både op og ned ad trappen.

Brug for hjælp

”Jeg har indimellem haft problemer med trappen, før jeg faldt. Efter mit fald må jeg dog konstatere, at det er gået ned ad bakke, i forhold til hvad jeg kunne før,” siger Guttorm. Han stod i en ny situation, hvor han havde brug for hjælp – og det fik han.

Da en ergoterapeut skulle hjælpe med at indrette hans hjem, skulle han vælge mellem en stolelift og AssiStep, men valget var enkelt, og Guttorm siger: ”En trappelift og AssiStep er som nat og dag, fordi du ikke er passiv med en AssiStep, men bliver motiveret til at bruge dine ben og holde dig i bevægelse.”

Tryghed for hustruen

Udover Guttorms tilfredshed med AssiStep giver det også en tryghed for Guttorms hustru, at han nu selv kan komme op og ned ad trappen. Hendes dagligdag er også forbedret, og hun siger: ”Jeg har fået det meget bedre, og nu er jeg tryg ved at gå ud, når jeg ved, at han kan komme op og ned selv.”

Hun tilføjer: ”Før, da han gik med krykkerne, måtte jeg altid holde øje med, hvordan det gik, og hvordan han klarede sig op og ned ad trappen. Nu, hvor han bruger AssiStep, så ved jeg, at han er tryg. Jeg kan jo se, hvor godt det går, når han bruger den.”

Guttorm slutter af med at sige om AssiStep: ”Det er et genialt hjælpemiddel til at gå op og ned ad trapper.”

 

AssiStep

AssiStep er et hjælpemiddel, der yder den ekstra støtte og sikkerhed, som du kan have brug for, for at klare turen op eller ned ad trappen selv. AssiStep består af en håndliste og et håndtag, som kan flyttes langs håndlisten. Skulle du blive svimmel eller blive usikker på benene, giver håndtaget dig støtte, indtil du er parat til næste trin.

Læs mere om AssiStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.