Vi benytter cookies for at give dig en god oplevelse samt indhente statistik. 
Læs mere om vores brug af cookies her

EASYLIFT Reference: Joules i Bath, England

EasyLift i tøjbutik!

Joules er en britisk tøjkæde med speciale i farverigt, afslappet tøj til mænd, kvinder og børn. Joules ønskede at gøre det bagerste af deres butik mere tilgængelig, men de havde meget begrænsede pladsmuligheder i forhold til at installere en lift.

Butikken ligger i den gamle romerske kurbadsby, Bath. Ligesom så mange andre gamle bygninger har denne butik meget strenge regler for, hvad der må og ikke må ændres. Vores konkurrenters produkter viste sig at fylde for meget i bredden i forhold til, hvad der var muligt i butikken. Løsningen blev en Easylift med minimal fastspænding og samtidig minimal visuel indflydelse på butikkens øvrige miljø. Denne EasyLift blev installeret af vores distributør, Level Access Lifts i England.

EasyLift

EasyLift er en simpel løfteplatform til niveauforskelle i gulvet, eksempelvis ved trapper med få trin. EasyLift er designet med fokus på de nyeste tendenser inden for design og arkitektur, og det er det simple design, de lige linjer og de plane flader, der karakteriserer designet på EasyLift.

Læs mere om EasyLift

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere om mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.