FlexStep Reference: Kunstmuseum, Moskva

FlexStep installeret på kunstmuseum i Moskva

Det verdenskendt Tretjakovs Galleri Museum of Modern Art i Moskva, Rusland er hovedgalleriet for russisk kunst og i besiddelse af en af de største kunstsamlinger i verden. Museet blev grundlagt i midten af ​​1800 -tallet og den enorme bygning er nu blevet gjort fuldt tilgængelig for alle besøgende, inklusive gæster med begrænset mobilitet.

Individuel og simpel løsning

Det var vigtigt for museet at finde en løsning, der kunne forenes med de trapper, der forbinder første og anden sal i museets to bygninger og derfor blev Liftups russiske distributør, Observer Company, kontaktet. De tog med stor glæde fat på projektet og installerede og implementerede løsningen, der forener trappe og lift -​ nemlig FlexStep. Produktet blev primært valgt på baggrund af design og funktionalitet.

Maxim Vasiljuk, Sales manager ved Observer Company, udtaler: ”Tretjakovs Galleri er det vigtigste kunstmuseum i Rusland og til denne smukke bygning blev det besluttet, at FlexStep skulle installeres.  FlexStep var den eneste løsning, der fuldt ud kunne opfylde de krav, der blev sat i forhold til design og funktionalitet.”

Går ikke på kompromis med bygningens generelle stil

FlexSteppen er smukt integreret og indgår nu i perfekt harmoni med museets indre, da den praktisk talt er usynlig ved første øjekast takket være den farve, der er ideelt valgt til netop dette projekt.  

Farvevalg og materialevalg er udført efter arkitektens specifikationer, og Liftup løste det bland andet ved at designe en ”udendørs” version, da trappen er placeret tæt på en udgang og uden isolering.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.