RAIZER II Casestudie fra England

Mid and South Essex Health and Care Partnership

Felgains – en af Liftups Raizer-partnere i UK – har gennemført et casestudie, som vi gerne vil vise for at give inspiration til, hvordan man kan arbejde med plejehjemssektoren. Vi er naturligvis opmærksomme på, at der næsten er lige så mange plejesystemer, som der er lande, hvor vi sælger vores Raizer-produkter – og det er mange! Ikke desto mindre giver studiet solid dokumentation for omkostningsbesparelser på det britiske marked.

Felgains-casestudiet i Mid og South Essex, UK, blev gennemført sammen med Mid and South Essex Health and Care Partnership. Udfordringen: For mange ambulanceudrykninger og for lange ventetider. Løsningen: Er Raizer II løsningen på begge udfordringer gennem bevilling af Raizer-stole til plejehjemmene?

Mid and South Essex Health and Care Partnership (MSE HCP) undersøgte, hvordan de kunne reducere antallet af ambulanceudrykninger i forbindelse med fald uden personskade på plejehjem. I den forbindelse fandt de frem til et vurderingsværktøj, der gjorde plejehjemspersonalet i stand til at vurdere, om det er sikkert at løfte en beboer, som er faldet, op fra gulvet.

MSE HCP gennemførte derefter en tilbudsvurdering af forskelligt udstyr til at løfte personer, som er faldet. Raizer-løftestolen blev valgt, fordi den er nem at samle og sikkert løfter personen, som er faldet, op fra gulvet i en jævn bevægelse. Felgains samarbejdede derefter med MSE HCP om at definere, hvad vi ønskede at opnå med projektet, og støttede projektet gennem levering af 70 Raizer-løftestole.

For at opnå den størst mulige succes med første levering lavede Felgains en 45-minutters individuel en-til-en-træningssession på hvert plejehjem med en specielt udvalgt Raizer-ansvarlig person, som formidlede træningen videre til hele personalet. Som en hjælp til dette lavede de også en skræddersyet Raizer-træningsvideo, som ikke blot forklarede, hvad Raizer-løftestolen er, men også hvorfor plejehjemmet havde modtaget en Raizer, og hvordan den skal betjenes.

Resultaterne af UK-casen i overskrifter
Estimerede omkostningsbesparelser for 320 plejehjem i Mid og South Essex, UK.

Forbedret pleje på plejehjem
I løbet af de 6 uger opnåede de 48 deltagende plejehjem en reduktion på 69 % i ambulanceudrykninger. Det frigjorde ambulancetjenesten til at forbedre responstiderne på meget hastende udrykninger og reducere forsinkelser af overleveringer. Plejehjemspersonalet kan reagere meget hurtigere, når en borger er faldet. Personalets motivation er forbedret, fordi de føler sig meget bedre rustet og styrket i deres evne til selv at reagere på fald. Ved at undgå langvarigt sengeleje, reducerer man risikoen for at borgerne får skader og sikrer deres velvære i samfundet. Det stabile og støttende løft med Raizer-stolen minimerer gener samt risikoen for personskade på både borgeren og personalet.

 

Kilde: Felgains Limited, UK, Raizer-forhandler.

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.