Vi benytter cookies for at give dig en god oplevelse samt indhente statistik. 
Læs mere om vores brug af cookies her

Elevator Reference: Rebildcentret

Rebildcentret

Liftup leverer ny handicapelevator til Rebildcentret. "En ildsjæl med ambitioner og et arkitektfirma med visioner" - sådan lød startskuddet til Rebildcentret, Himmerlands nye oplevelsescenter i tilknytning til Thingbæk Kalkminer. Den nybyggede velkomstbygning er i to etager, men allerede fra åbningsdagen har alle haft adgang til både første og anden sal. Med glas på alle skaktens sider og helt i hvide farver står elevatoren fuldt integreret i bygningens udtryk.

Rebildcentret er et samlet oplevelsescenter, der formidler natur, kultur og historie, som ligger ved Lindenborg Ådal ved Thingbæk Kalkminer i Himmerland.

Oplevelsescentret er bygget op omkring den store mængde kalk, der findes i Ådalen, men har i dag status som en multiattraktion med både to dambrug, en naturskole, et kildecenter, et museum, et møllemuseum og en 850 kvadratmeter stor velkomstbygning med cafedrift. Det er netop i Rebildcentrets hjerte, den store velkomstbygning, at Liftups elevatorløsning blev foretrukket til den smukke og æstetiske bygning.

Elevator

I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden - få hjælp med en elevator her.

Læs mere om Elevator

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.