Vi benytter cookies for at give dig en god oplevelse samt indhente statistik. 
Læs mere om vores brug af cookies her

ELEVATOR Reference: Rebildcentret

Rebildcentret

Liftup leverer ny handicapelevator til Rebildcentret. "En ildsjæl med ambitioner og et arkitektfirma med visioner" - sådan lød startskuddet til Rebildcentret, Himmerlands nye oplevelsescenter i tilknytning til Thingbæk Kalkminer. Den nybyggede velkomstbygning er i to etager, men allerede fra åbningsdagen har alle haft adgang til både første og anden sal. Med glas på alle skaktens sider og helt i hvide farver står elevatoren fuldt integreret i bygningens udtryk.

Rebildcentret er et samlet oplevelsescenter, der formidler natur, kultur og historie, som ligger ved Lindenborg Ådal ved Thingbæk Kalkminer i Himmerland.

Oplevelsescentret er bygget op omkring den store mængde kalk, der findes i Ådalen, men har i dag status som en multiattraktion med både to dambrug, en naturskole, et kildecenter, et museum, et møllemuseum og en 850 kvadratmeter stor velkomstbygning med cafedrift. Det er netop i Rebildcentrets hjerte, den store velkomstbygning, at Liftups elevatorløsning blev foretrukket til den smukke og æstetiske bygning.

Elevator

I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden. Liftups Motala 2000 serie af elevatorer giver adgang til flere etager for alle. Sikker og lydløs med rigelig plads i et lyst, åbent og kompakt design.

Læs mere om Elevator

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os