Elevatorlifte Reference: Rebildcentret

Rebildcentret

Rebildcentret er et oplevelsescenter, som er knyttet til Tingbæk Kalkminer i Himmerland. Oplevelsescenteret havde imidlertid en udfordring med at skabe tilgængelighed for alle i deres velkomstcenter, da centeret har to etager. Dette skulle der tages hånd om, inden centeret åbnede, for at sikre tilgængelighed på begge etager fra første dag - de kontaktede derfor Liftup.

Allerede inden åbningen, havde Liftup leveret og installeret en Motala elevator, således alle gæster havde adgang til både første og anden sal fra åbningsdagen.

Elevatoren er designet med glas på alle skaktens sider og helt i hvide farver, så den er fuldt integreret i bygningens eksisterende udtryk.

Rebildcentret er et samlet oplevelsescenter, der formidler natur, kultur og historie, som ligger ved Lindenborg Ådal ved Thingbæk Kalkminer i Himmerland.

Oplevelsescentret er bygget op omkring den store mængde kalk, der findes i Ådalen, men har i dag status som en multiattraktion med både to dambrug, en naturskole, et kildecenter, et museum, et møllemuseum og en 850 kvadratmeter stor velkomstbygning med cafedrift.

Det er netop i Rebildcentrets hjerte, den store velkomstbygning, at Liftups elevatorløsning blev foretrukket til den smukke og æstetiske bygning.

Elevatorlifte

I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden - se vores udvalg af elevatorlifte her.

Læs mere om Elevatorlifte

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.