FlexStep Reference: Söderledskyrkan

Söderledskyrkan i Sverige

Söderledskyrkan er en del af den svenske folkekirke og afholder både bryllupper, barnedåb og begravelser. Det er ikke alle besøgende i kirken, der har lige nemt ved at komme op og ned ad trapperne inde i kirken. Kirken havde tidligere en gammel elevator, som efter flere års tjeneste ikke længere var den rette løsning på at skabe tilgængelighed for alle overalt i bygningen.

For det første brød elevatoren ofte sammen, og for det andet passede den ikke ind i den eksisterende arkitektur i den flotte kirkebygning. Det var meget vigtigt for kirken, at den nye liftløsning kunne passe ind i miljøet og dermed havde så minimal negativ påvirkning på bygningens eksisterende æstetiske udtryk som muligt.

Söderledskyrkans ansatte havde set FlexStep trappeliften og kontaktede vores svenske distributør, Globus TT. En sælger fra Globus besøgte kirken og ét tilbud senere bestilte de ansatte en FlexStep.

Efter nedtagning af den eksisterende trappe og elevator blev FlexStep installeret, og installationen førte til en meget tilfreds kunde.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.