Vi benytter cookies for at give dig en god oplevelse samt indhente statistik. 
Læs mere om vores brug af cookies her

FLEXSTEP Reference: St. Aidan's School, England

FlexStep og faste trapper

Gangene er store og brede, og der er meget trafik på trapperne på St. Aidans Primary School i Skotland, UK. For at skabe en sammenhængende og funktionel løsning, blev der sat både en FlexStep løfteplatform og en identisk fast trappe i produktion.

Trinene er beklædt med tæpper ligesom det øvrige gulv på skolen - en lille detalje, som gør FlexStep'en til et usynligt stykke kunst og dermed et usynligt hjælpemiddel.

Skolen havde brug for at bibeholde de brede trapper, så det, at anvende plads til en traditionel løfteplatform, var ikke en mulighed. At bygge en fuldstændig identisk fast trappe til montering ved siden af FlexStep'en er endnu en af Liftups specialer, når det kommer til design, og den sidste finish med henblik på at skabe fuldstændig integration. 

FlexStep

FlexStep fungerer både som almindelig trappe og som lift for kørestolsbrugere. Det er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til at have både trappe og lift. FlexStep har en lang række design- og konfigurationsmuligheder, der gør det nemt at integrere den i de eksisterende omgivelser og rummets design.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os