Har du en god idé?

Vi er altid interesserede i nye idéer inden for velfærdsteknologi.

Du har idéen, og vi har ressourcerne, så lad os sammen gøre din idé til virkelighed!

Er din gode idé på nuværende tidspunkt kun flygtigt noteret på en serviet? Er der allerede udviklet en prototype af dit koncept? Har du allerede et færdigt produkt, som er lanceret og i handel? Vi er åbne overfor at høre om din idé, uanset hvor langt i konceptudviklingen du er kommet.

Det kan også være, at du har observeret et problem eller en udfordring, men endnu ikke har fundet en hensigtsmæssig løsning? Så kan vi måske samarbejde om at finde løsningen.

Fra din idé til ny velfærdsteknologi

Lad os sammen løfte din idé!

Går du med en god idé inden for velfærdsteknologi, men mangler en partner, der kan gøre den til virkelighed?

Vi ved, at den gode idé ofte udspringer af et behov eller en udfordring, der skal løses, men der kan være langt fra idé til færdigt produkt. Det kræver både tekniske kompetencer, økonomi og ikke mindst tid og ressourcer af få idéen ud i virkeligheden, så den kan skabe værdi for dem, der står med udfordringen.

Du har den gode idé - vi har erfaringen og ressourcerne, så lad os sammen løfte din idé.

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak og en kop kaffe, hvor vi kan drøfte, om der er basis for et spændende projekt.

Kontakt os på opfinder@liftup.dk eller telefonnummer 9840 2572.

PROCESSEN

 

Du kan læse mere om hvert enkelt punkt i processen i vores brochure (pdf).

Din idé er i sikre hænder hos os!

En god idé til ny velfærdsteknologi behøver ikke at være revolutionerende - hos os er alle idéer velkomne. Vi er naturligvis interesserede i at bevare en god relation til dig og sikre professionel rådgivning gennem hele processen, indtil din idé er fulgt helt til dørs. Vi ønsker at udvikle vores virksomhed og produkter ud fra ordentlighed, gennemsigtighed, tillid og gensidig respekt. Vi underskriver selvfølgelig en fortrolighedserklæring og sørger for, at du bliver en del af processen i det omfang, du ønsker.

Fra idé til kommerciel succes

Business case

Efter en række observationer i sundhedssektoren, identificerede Anders Lykkegaard behovet for et hjælpemiddel, som personalet kunne anvende til at løfte faldne borgere.

Han fik idéen til Raizer: En mobil løftestol, som samles under den faldne og løfter personen fra gulvet til næsten stående position. Den nye type løftestol hjælper plejepersonale med at undgå tunge løft, og den sikrer samtidig en værdig måde at hjælpe borgeren op på. Vi så potentialet i idéen, og grundlaget for samarbejdet var på plads.

Anders Lykkegaard udtaler om samarbejdet med Liftup: "Det er guld værd for en opfinder som mig at møde en samarbejdspartner som Liftup. Jeg vil jo meget hellere bruge min energi på at få den næste idé end at tænke på markedsføring og salg. Jeg er rigtig godt tilfreds  med samarbejdet og processen med Liftup omkring overdragelse af min idé."

Læs mere om Liftups samarbejde med opfindere og Anders Lykkegaard her >

Opfinderrådgivningen, som faciliterede kontakten mellem Anders Lykkegaard og Liftup, havde medbragt Raizer til Folkemøde på Bornholm i 2019. Her blev Raizer fremvist som det gode eksempel på en opfindelse, som er blevet bragt fra idé til kommerciel succes. Se et tv-klip fra TV2 Bornholm her (indslaget starter ca. 48:30) >

Du er altid velkommen til en uforpligtende snak og en kop kaffe, hvor vi kan drøfte, om der er basis for et spændende projekt.

Kontakt os på opfinder@liftup.dk eller telefonnummer 9840 2572.

Download vores brochure til opfindere.

Opfinder brochure

Læs mere om vores søgen efter de gode idéer i artiklerne herunder:

Dansk Industri, marts 2018: "Direktørduo inviterer opfindsomme SOSU'er indenfor" >

MedWatch, april 2018: "Velfærdsselskab åbner for private opfindere i mini-inkubator" >

Opfind.nu, juni 2018: "Velfærdsteknologisk virksomhed satser på borgernes gode idéer" >

Life Science Innovation, februar 2019: "Liftups opfinderplatform skal skabe tættere samarbejde mellem industri og pleje" >

Zetland, januar 2020: "De succesfulde opfindelser, Danmark skal leve af, handler ikke bare om robotter og raketter. Her er en hyldest til den simple idé" >

liftup opfinder lift your ideas

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.