Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

EleNor

Elegant lift fra norden

EleNor er det nyeste skud på stammen af Liftups banebrydende koncept for, hvordan en stærk og simpel konstruktion kan give utallige muligheder for individuel tilpasning. EleNor er udsprunget af danske designprincipper og nordiske håndværkstraditioner. Nu dukker den op som en innovativ, moderne lift, der er klar til at indtage sin plads som en ny stjerne på himlen.

Kontakt

Nordisk design

EleNor, som er inspireret af designtraditionerne i Norden, udtrykker minimalisme, funktionalitet og enkelhed. Der indgår ofte naturlige eller afdæmpede farver i en kombination af materialer som træ, glas og metal. Desuden anvendes der ofte naturelementer, som giver produktet et rent, moderne og visuelt indbydende udseende.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mere end blot teknologi, du behøver

- Det er teknologi, du ønsker dig.

 

 

 

 

 

 

EleNor

Nordisk kvalitet

EleNor er et godt eksempel på nordisk kvalitet i et let nordisk udtryk med omhyggeligt udvalgte materialer, hvor mange af dem også tåler udendørs anvendelse. Den fleksible opbygning sikrer, at du kan kombinere dine foretrukne materialer, så EleNor kan tilpasses til netop den nordiske stil, du ønsker.

EleNor har fået sit navn fra en kombination af “Elevate” og “Nordic”, som repræsenterer principperne for nordisk design. EleNor er indbegrebet af æstetisk minimalisme, der i tråd med den berømte nordiske designstil er fremstillet af holdbare materialer og formidler et eksklusivt og let udtryk.

EleNor

Komfort og sikkerhed

EleNor fra Liftup er en lift med optimal sikkerhed takket være de mange sikkerhedsanordninger.

 • Sikkerhed frem for alt
  Sikkerheden garanteres af en valgfri indbygget 1- eller 2-vejs kommunikationsfunktion (analog/ GSM-telefon).

 • Batteridrevet nedkørsel
  Maksimal beskyttelse takket være batteridrevet nedkørsel i tilfælde af strømsvigt.

 • Patentanmeldt løfteplade
  Den nye patentanmeldte løfteplade er en central komponent i EleNors sikkerhedssystem, som får liften til at standse, hvis den kommer i kontakt med en genstand under den.

 • Sikker og stabil kørsel
  Remtrækket sikrer en stabil og pålidelig kørsel, og den robuste fastgørelse til de to profiler på endevæggen sørger for, at brugeren løftes ubesværet op til det ønskede niveau

 • Momentbegrænser
  EleNors dørhængsel er udstyret med en momentbegrænser, der tjener et dobbelt formål. Den beskytter ikke blot brugerne mod potentiel skade forårsaget af den automatiske dørlukning, men beskytter også motoren i tilfælde af et kraftigt skub.

 • Minimal motorstøj
  Motorsystemets er nemt at montere og vedligeholde. Desuden bidrager den minimale motorstøj til din komfort.

EleNor

Et lys i mørket

Selv når mørket falder på, er EleNor på forkant. Med lys rundt i kanten af platformen og i betjeningspanelerne, kan man trygt benytte liften hele døgnet. Lyset tændes automatisk ved brug og slukker selv efterfølgende.

Få et uforpligtende tilbud

Priser fra: 180.000,- ekskl. moms, levering og installation.

Vi ved, at ethvert projekt er unikt med forskellige behov og budgetter. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os direkte for at få et skræddersyet tilbud, der passer til netop dine krav.

Vores engagerede team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at designe den perfekte EleNor til dig.

Flere

Cases

Lifting

People

Følg os