Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

Liftup nyheder

De seneste og bedste nyheder

EleNor går til filmen

Hvad sker der, når man samler Liftups marketingbureau, et hold professionelle filmfolk, et par søde statist-børn og - ikke mindst - Dick Kaysø hos en af de allerførste familier i Danmark, der har fået installeret den helt nye EleNor elevatorlift? For det første kommer der en rigtig sjov dag ud af det.

Ny længere rampe til FlexStep

Ved hjælp fra den nye "Raise-To-Fold" (RTF) transformationsmulighed er det nu muligt at vælge en længere rampe til FlexStep, som gør det nemmere at komme op på løfteplatformen, da hældningen er mindre stejl.

Endnu en spændende nyhed

Nye kaldestationer til vores liftprodukter. Et sammenhængende og stilrent design er essentielt for Liftup, distributører og kunder – og vores kaldestationer skal naturligvis leve op til samme designstandard.

Nyhedsarkiv

I 2022 kunne Liftup fremvise et årsregnskab med en gevinst på et trecifret millionbeløb. Det er en syttendobling af virksomhedens indtjening i forhold til et resultat på seks millioner i 2021.

BimObject

Liftups liftprodukter er nu tilgængelige som 3-D Revit modeller via platformen BIM-object.

FlexStep

Liftup blev grundlagt ud fra ideen om FlexStep – tanken om en trappe og kørestolslift i samme produkt - og det er netop dette egenudviklede og unikke produkt, der nu sætter rekord med en enkeltstående ordre til skoler i Seoul i Sydkorea.

lifting people
Følg os