Vi benytter cookies for at give dig en god oplevelse samt indhente statistik. 
Læs mere om vores brug af cookies her

lige muligheder


"Æstetik, design og sikkerhed er afgørende i alt, hvad vi laver. Her udvikler vi værdige hjælpemidler, ikke maskiner."

Se vores produkter
Seneste nyheder

04-04-2017

Raizer er finalist til Danish Design Award 2017!

Raizer er blevet udvalgt af juryen som finalist til Danish Design Award 2017 i kategorien ”Better Wo...
Læs mere

31-03-2017

Ny administrerende direktør hos Liftup A/S

Pr. 20. marts 2017 er Søren Elisiussen tiltrådt som administrerende direktør i Liftup A/S. Omsætning...
Læs mere

Kommende aktiviteter

Find ud af, hvor i verden du kan se vores produkter og møde os.

Produkter

En bred vifte af løsninger indenfor velfærdsteknologi med fokus på innovation, design og sikkerhed. Vi skaber lige muligheder for alle gennem udvikling af teknologiske hjælpemidler.

Raizer®

Raizer er en batteridreven mobil løftestol, der hjælper en liggende person op til næsten stående stilling på få minutter. Raizer er et hjælpemiddel, der kun betjenes af én hjælper. Derudover kræves begrænset fysisk indsats fra hjælper udover en støttende hånd.

FlexStep

FlexStep fungerer både som almindelig trappe og som lift for kørestolsbrugere. Det er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til at have både trappe og lift. FlexStep har en lang række design- og konfigurationsmuligheder, der gør det nemt at integrere den i de eksisterende omgivelser og rummets design.

EasyLift

EasyLift er en simpel løfteplatform til niveauforskelle i gulvet. EasyLift er designet med fokus på de nyeste tendenser indenfor design og arkitektur; det er de lige linjer og plane flader, der karakteriserer designet. Konstruktionen er fleksibel og robust, og produktet skiller sig ud som unikt indenfor tilgængelighed.

HDN

HDN er en lift, der let og elegant integreres i enhver byggestil, da den er diskret indbygget og falder i med omgivelserne med en overflade, der er tilpasset det omkringliggende gulv. Når HDN-liften ikke er i brug, er den skjult i gulvet, flugter med det eksisterende gulv, og der lægges derfor ikke mærke til den.

StairTrainer

StairTrainer er en trappe til bl.a. genoptræning, der kan rejses til forskellige niveauer. StairTrainer har vundet stor popularitet hos genoptræningsklinikker og fysioterapeuter verden over. Den bliver rost for sin uovertrufne behandlingssucces rate kombineret med den høje sikkerhedsstandard og brugervenlighed.

Elevator

I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden. Liftups Motala 2000 serie af elevatorer giver adgang til flere etager for alle. Sikker og lydløs med rigelig plads i et lyst, åbent og kompakt design.

Stolelifte

Stolelifte er det naturlige valg, når trappen ikke længere er nem at forcere. Der er ingen grund til flytte fra den bolig, du holder af, når der findes en løsning til alle trapper - uanset om den er ude eller inde, lang eller kort, lige eller med sving.

Liftup - lige muligheder

Lige muligheder

Liftup udvikler og markedsfører velfærdsteknologiske produkter til mennesker med handicap. Målet er at bidrage til, at mennesker med bevægelseshandicap får de samme muligheder som alle andre. Sikkerhed kommer altid først, og derudover er det essentielt, at vores produkter udvikles i et tiltalende og nyskabende design.

Læs mere om vores vision og mission.

 

Vores værdier

Liftups værdigrundlag er hele vejen igennem kædet sammen med din oplevelse af at opnå  ”lidt mere end forventet”. Det slår igennem i vores måde at behandle og gennemføre samtlige aktiviteter på, i vores holdninger og i vores kultur.

Læs mere om vores værdigrundlag.

 

"Raizer har den fordel, at vi kan være alene om at sørge for at få borgeren op fra gulvet. De hjælpemidler, vi har brugt hidtil, har vi skullet være to om for at støtte borgeren korrekt, for at undgå belastningsskader på både personale og borger."

– Forflytningsvejleder om Raizer

(i videoen Raizer & Ergonomi)

Reference

Leeds Castle i Kent, England

Se reference

Reference

Sofie Djurhuus

Se reference

Reference

Joules i Bath, England

Se reference

Reference

Social- og Sundhedsskolen i Aabenraa

Se reference

Reference

Ali Emiri kulturcentrum i Istanbul

Se reference

Reference

Rebildcentret ved Thingbæk Kalkminer

Se reference

Reference

Aalborg Lufthavn, Danmark

Se reference

Reference

Folketinget - Fællessalen

Se reference

Reference

Folketinget - Ministergangen

Se reference

Reference

Folketinget - Provianthuset

Se reference

Reference

Folketinget - Ridebanen

Se reference

Reference

Naturstyrelsen

Se reference

Reference

Eidsvollsbygningen, Norge

Se reference

Reference

Iscafé, Tyskland

Se reference

Reference

Kelles suppefabrik, Tyskland

Se reference

Reference

Center for Døve, Danmark

Se reference

Reference

Tandlæge, Danmark

Se reference

Reference

St. Aidans School, England

Se reference

Certificeringer & priser

Gazelle 2011 TUV Nord DTI Gazelle 2012 Naidex New Product of the Year Award Medtrade USA Innovation Award Rehab: Best Assistive Device EPSA DRG CPH Tested
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os