lifting people


"Æstetik, design og sikkerhed er afgørende i alt, hvad vi laver. Her udvikler vi værdige hjælpemidler, ikke maskiner."

Se vores produkter
Skriv til os
Ring til os - Ring til os - 9686 3020
Seneste nyheder

09-09-2021

Liftup har landet den største enkeltordre

Liftup blev grundlagt ud fra ideen om FlexStep – tanken om en trappe og kørestolslift i samme produk...
Læs mere

07-07-2021

Alle har adgang til himlen i Nice

Observatoire de la Côte d’Azur er et astronomisk observatorium beliggende på toppen af ​​Mount Gros ...
Læs mere

Kommende aktiviteter

Find ud af, hvor i verden du kan se vores produkter og møde os.

Produkter

En bred vifte af løsninger indenfor velfærdsteknologi med fokus på innovation, design og sikkerhed. Vi skaber lige muligheder for alle gennem udvikling af teknologiske hjælpemidler.

Raizer II

Den batteridrevne mobile løftestol Raizer II hjælper en liggende person op til næsten stående stilling på få minutter. Hjælpemidlet kan betjenes af kun én hjælper. Derudover kræves begrænset fysisk indsats fra hjælper udover en støttende hånd.

Raizer M

Hvis du, eller en af dine nærmeste, udsættes for en faldulykke, er der risiko for, at du ikke selv kan rejse dig. Med Raizer M er hjælpen lige ved hånden, og hjælpen udføres af den, der er først på stedet. Raizer M er en løftestol, der hurtigt og enkelt samles under den faldne person og på få minutter rejser personen til stående – uden at belaste den, der hjælper.

Raizer

Raizer er en batteridreven mobil løftestol, der hjælper en liggende person op til næsten stående stilling på få minutter. Raizer er et hjælpemiddel, der kun betjenes af én hjælper. Derudover kræves begrænset fysisk indsats fra hjælper udover en støttende hånd.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

EasyLift

EasyLift er en simpel løfteplatform til niveauforskelle i gulvet. Easylift er designet med fokus på lige linjer og plane flader, hvilket karakteriserer designet. EasyLift giver kørestolsbrugere og gangbesværede adgang til niveauer, der normalt ville være vanskelige at nå.

HDN

HDN er en lift, der let og elegant integreres i enhver arkitektonisk byggestil, da den er diskret indbygget og dermed falder i ét med omgivelserne.

StairTrainer

Har du fået en skade, er det vigtigt, at du hurtigt kommer i gang med genoptræning, så du kan komme tæt på at have samme førlighed som før. StairTrainer er en trappe, som kan anvendes til blandt andet genoptræning, og som kan rejses til forskellige niveauer for løbende at øge sværhedsgraden for brugeren.

Elevator

I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden - se vores udvalg af elevatorer her.

Stolelifte

Stolelifte er det naturlige valg, når trappen ikke længere at nem at komme op og ned ad. Der er derfor ingen grund til at flytte fra den bolig, du holder af, når der findes en løsning til alle trapper – uanset om den er ude eller inde, lang eller kort, lige eller med sving.

Har du en god ide?

Er du opfinder?

Har du den gode idé? Så tag fat i os!

Er din gode idé på nuværende tidspunkt kun flygtigt noteret på en serviet? Er der allerede udviklet en prototype af dit koncept? Har du allerede et færdigt produkt, som er lanceret og i handel? Vi er åbne overfor at høre om din idé, uanset hvor langt i konceptudviklingen du er kommet.

Læs mere her om vores samarbejde med opfindere.

 

"Vi er yderst tilfredse med både StairTrainer og de Raizer produkter, som Liftup leverer. Vi betragter dem som nøgleprodukter i vores portefølje."

- Forhandler, Australien

Reference

Kunstmuseum, Moskva

Se reference

Reference

Historisk bygning i Finland

Se reference

Reference

Hos Christopher Knowles, England

Se reference

Reference

Nice, Frankrig

Se reference

Reference

SYNG karaokebar, Oslo, Norge

Se reference

Reference

Kildetårnet, Danmark

Se reference

Reference

Hos familien Cowie, England

Se reference

Reference

Multihus, Støvring, Danmark

Se reference

Reference

Hos Betty fra Lystrup

Se reference

Reference

Ved Lillebælt, Danmark

Se reference

Reference

Jacob A. Riis Museum, Ribe, Danmark

Se reference

Reference

DJI Store, Paris, Frankrig

Se reference

Reference

Nordkraft, Aalborg, Danmark

Se reference

Reference

Söderledskyrkan, Sverige

Se reference

Reference

Klang Market, Sverige

Se reference

Reference

Madame Tussauds, Amsterdam

Se reference

Reference

Ronald Gerard, USA

Se reference

Reference

Hvalsø Apotek

Se reference

Reference

Københavns Byret

Se reference

Reference

Joules i Bath, England

Se reference

Reference

Museum Østjylland, Grenå

Se reference

Reference

Familien Top

Se reference

Reference

Jim Kissling, AutoFarm, USA

Se reference

Reference

Leeds Castle i Kent, England

Se reference

Reference

Sofie Djurhuus

Se reference

Reference

Social- og Sundhedsskolen i Aabenraa

Se reference

Reference

Ali Emiri kulturcentrum i Istanbul

Se reference

Reference

Rebildcentret ved Thingbæk Kalkminer

Se reference

Reference

Aalborg Lufthavn

Se reference

Reference

Folketinget - Fællessalen

Se reference

Reference

Folketinget - Ministergangen

Se reference

Reference

Folketinget - Provianthuset

Se reference

Reference

Folketinget - Ridebanen

Se reference

Reference

Naturstyrelsen

Se reference

Reference

Eidsvollsbygningen, Norge

Se reference

Reference

Iscafé, Tyskland

Se reference

Reference

Kelles suppefabrik, Tyskland

Se reference

Reference

Center for Døve, Danmark

Se reference

Reference

Tandlæge, Danmark

Se reference

Reference

St. Aidans School, England

Se reference

Få en bedre hverdag med større bevægelsesfrihed

Liftup ønsker at gøre din hverdag som handicappet eller bevægelseshæmmet lettere, så du kan få en bedre hverdag med alt, hvad det indebærer. Det gør vi ved at udvikle hjælpemidler til dagligdagen for både bevægelseshæmmede og handicappede, der kan aflaste kroppen, så du kan gøre så meget som muligt af det, du drømmer om at kunne.

Alderdommen er uundgåelig for os alle, og med den kommer typisk en lang række af skavanker, der potentielt kan stjæle vores livskvalitet. Særligt mobiliteten svækkes, når ældrelivet banker på, og det kan for mange være en stor både fysisk og psykisk belastning, når kroppen ikke længere vil, som hjernen og hjertet ønsker. Det er dog ikke kun ældre, der kan opleve frustrationen ved nedsat mobilitet. Også handicappede og andre bevægelseshæmmede har typisk udfordringer i hverdagen på grund af den svækkede bevægelsesfrihed. Heldigvis er der hjælp at hente her hos Liftup.

Velfærdsteknologi til hverdagen

Som unge er vi urørlige, og det falder os sjældent ind, at kroppen lige så stille ældes og en dag ikke vil være i stand til at kunne det samme som hidtil. Heldigvis bliver teknologien inden for hjælpemidler til ældre, handicappede og bevægelseshæmmede stadig mere og mere veludviklet, og der kommer konstant nye og bedre produkter på markedet, når det handler om velfærdsteknologi. Hos Liftup følger vi den seneste udvikling og går selv forrest i kampen for bedre hjælpemidler til ældre og handicappede. Blandt vores produkter finder du:

  • Den batteridrevne løftestol Raizer, der på få minutter kan hjælpe en liggende person til næsten stående position
  • Forskellige liftprodukter, herunder EasyLift, HDN og FlexStep
  • Produkter til genoptræning, herunder Stairtrainer

Vi har en række forskellige produkter, og vi arbejder hver dag med at udvikle nye produkter, så vi altid kan tilbyde dig og dine nærmeste de bedste produkter inden for velfærdsteknologi til brug i private hjem og inden for erhverv. Det er vores ambition, at vores produkter skal skabe lige muligheder for alle, så alderdom eller svækket mobilitet ikke nødvendigvis behøver at betyde nedsat bevægelsesfrihed for den enkelte. Du kan læse mere om vores vision og mission her og om virksomhedens historie her, så du kan blive klogere på, hvilke værdier Liftup står for.

Førende inden for hjælpemidler til bevægelseshæmmede

Hos Liftup stræber vi efter at være de absolut bedste til det, vi gør, og skulle du være i tvivl om, at Liftup tilbyder kvalitet til dig, så se blot på vores flotte referencer fra nuværende og tidligere kunder, der har fået leveret velfærdsteknologi af os. Resultaterne taler for sig selv, og vi glæder os meget til at kunne levere de bedste løsninger til dig eller til din virksomhed. Vi leverer også velfærdsteknologi til kommuner og regioner.

Læs mere nedenfor om, hvordan du kommer i kontakt med Liftup, så vi sammen kan skræddersy den helt perfekte løsning til dig. Du kan også se alle vores aktuelle hjælpemidler til hverdagen her, hvor du forhåbentlig kan finde det hjælpemiddel, der skal give bedre livskvalitet for dig som privatperson eller for brugere i din virksomhed.

Vil du høre mere?

Vi har de bedste løsninger inden for velfærdsteknologi til dig - har du allerede fundet et produkt, der kan opfylde dine ønsker for bedre mobilitet i hverdagen, eller vil du gerne lære mere om vores forskellige løsninger, før du beslutter dig? Vi sidder altid klar til at svare på alle dine spørgsmål, så er der noget, du vil vide, kan du kontakte os her. Så vender vi tilbage til dig med svar på din forespørgsel så hurtigt som muligt. Vi kan opfylde langt de fleste behov, så er du i tvivl, om et af vores hjælpemidler til ældre og handicappede er noget for dig eller ej, vil vi hellere end gerne forsøge at give dig det bedst mulige indtryk af vores forskellige produkter, før du beslutter dig.

Måske er du i tvivl om, hvilket produkt der passer til lige præcis din situation? Find inspiration under vores beskrivelse af, hvordan Liftup kan hjælpe forskellige situationer.

Her kan du finde produkterne fra Liftup

Vi forhandler selv vores produkter på det danske marked fra vores adresse i Støvring tæt på Aalborg. Vi distribuerer dog hjælpemidler til ældre og handicappede over det meste af verden, og sidder du i udlandet og har brug for velfærdsteknologi, kan du finde din nærmeste forhandler af produkterne fra Liftup her. En bedre og mere mobil hverdag skal være alle forundt, og vi mener selv, at vi kan tilbyde nogle af de bedste produkter på markedet inden for velfærdsteknologi og hjælpemidler til ældre og handicappede. Hvad mener du? Fortæl os det gerne, når du har prøvet vores produkter. Vi er vilde med feedback og konstruktiv kritik, så vi hele tiden kan blive bedre til det, vi gør.

Klik dig rundt her på siden, og læs mere om Liftup og om vores produkter. Hvem ved - måske et produkt fra Liftup er netop det hjælpemiddel, som du har stået og manglet i hverdagen? Det finder du kun ud af ved at prøve det af!

 

Læs mere

Certificeringer & priser

TUV Nord DTI Naidex New Product of the Year Award Medtrade USA Innovation Award Rehab: Best Assistive Device EPSA DRG CPH Tested Hessischer Design Universel Børsen Gazelle 2011 Børsen Gazelle 2012 Børsen Gazelle 2018 Børsen Gazelle 2019
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.

Er du arkitekt? Klik her!