Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
FlexStep

Folketingets fællessal

Da husarkitekten for den gamle historiske bygning Christiansborg Slot skulle finde en integreret løsning, som gav adgang for såvel gående som ikke gående til et af Fællessalen i Folketinget, faldt valget af leverandør på Liftup.

SCROLL

Folketingets mødelokale

Den brede majestætiske 6 trins trappe ned til Folketingets mødelokale blev delt midt igennem, og en FlexStep blev installeret for også at skabe adgang for såvel kørestolsbrugere og dårligt gående. 

Gamle gulvbrædder

De gamle smukke gulvbrædder blev genanvendt som trappetrin i den nye FlexStep, og messinggelænderet blev den sidste finish, der gjorde at atmosfæren og stilen i det historiske og bevaringsværdige rum blev holdt intakt.

I hjertet af København

Folketinget har til huse på Christiansborg Slot i hjertet af København. Folketingets medlemmer anvender de fleste af bygningens værelser til kontorer og mødelokaler. 

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

lifting people
Følg os