Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

HDN

En løfteplatform gemt i gulvet

HDN er indbegrebet af moderne nytænkning inden for velfærdsteknologi, idet design, funktion og elegance samles i ét enkelt pennestrøg. Derfor er den meget velegnet til indgangspartier med et eller to trin, som f.eks. butikker og kontorlokaler.

Når HDN-liften ikke er i brug, er den skjult i gulvet, hvor den flugter med det eksisterende gulv, og der lægges derfor typisk ikke mærke til den. Med andre ord er HDN en både æstetisk og praktisk løsning, hvis du mangler en lift som hjælpemiddel til handicappede, gangbesværede eller kørestolsbrugere.

Kontakt

En fleksibel lift, der tilpasser sig rummet

HDN skjules i gulvet og falder i ét med omgivelserne, så tilgængelighed for kørestolsbrugere og gangbesværede sikres på en diskret måde på steder med mindre niveauforskelle som eksempelvis trin ved indgange til butikker og hotellobbyer.

Mere end blot teknologi, du behøver

- Det er teknologi, du ønsker dig.

 

 

 

 

 

HDN

Hæv det æstetiske niveau

Med HDN kan du invitere alle ind i dit hjem. Denne løsning giver fuld adgang til alle niveauer for hele familien, og den diskrete installation bevarer de åbne rum i et moderne hjem. Den inklusivitet, som HDN bringer ind i et rum, fremmer den følelse af uafhængighed og frihed, som enhver har brug for for at føle sig hjemme.

Navnet ‘HDN,’ som står for ‘HIDDEN’ (GEMT), passer ganske godt, når man tænker over det. Liften er diskret skjult under fliser, der matcher hele gulvet, så der skabes en perfekt integration i interiøret.

Omkring liften er der monteret en sikkerhedsplade, som skal forhindre, at kørestolen ruller af, imens liften er i drift.

HDN

Indbygget design med stabilt og sikkert løft

Da liften er bygget ned i gulvet, skal du kun tænke på gulvbeklædningen på løfteplatformen. Gulvtæppe, vinyl, måtte og træ – ja, endda granit, marmor, brosten, fliser og gulvplader er muligt.

Designet på HDN er måske nok simpelt ved første øjekast, men indeni gemmer der sig et robust system med en stor løftekapacitet, som sikrer, at kørestolen forbliver plan og stabil.

HDN

Sikkerheden i top

HDN fra Liftup er et meget sikkert produkt at bruge takket være de mange forskellige sikkerhedsforanstaltninger.

 • Sikkerhedsplader
  10 cm høje sikkerhedsplader på de tre åbne sider forhindrer, at kørestolen ruller af, imens liften er i drift.

 • AUTOMATISK STOP VED OVERBELASTNING
  Ved overbelastning eller ujævn vægtfordeling standser platformen automatisk.

 • Lukket system
  Det lukkede system minimerer risikoen for at blive ramt af bevægelige dele

 • Nødstop
  Aktivering af nødstoppet standser platformen ved en utilsigtet bevægelse.

Få et uforpligtende tilbud

Priser fra: 78.000,- ekskl. moms, levering og installation.

Vi ved, at ethvert projekt er unikt med forskellige behov og budgetter. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os direkte for at få et skræddersyet tilbud, der passer til netop dine krav.

Vores engagerede team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at designe den perfekte HDN til dig.

Flere

Cases

Lifting

People

Følg os