Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

Motala 2000

Elegant alternativ til den traditionelle elevator

Motala 2000 er en enkel og elegant standardløsning til alle former for byggeri. Denne kompakte elevatorlift kan med sin selvbærende konstruktion installeres uden større bygningsmæssige ændringer. Den fylder mindre, end man tror, og den er stadig rummelig nok til fx en kørestol.

Motala 2000 fås også i en mindre HOME udgave, som er velegnet til installationer, hvor der er begrænset plads. 

2000-serien byder desuden på en CABIN version, som har en lukket kabine i stedet for en åben skakt.

Kontakt

Lille udenpå, stor indeni

Motala 2000 er det oplagte valg til transport mellem etager i private hjem og offentlige bygninger. Den fylder mindre, end du tror, og den kan installeres i de fleste bygninger.
Tingbæk Kalkminer
Privat hjem, Hobro
Palads Teatret, Frederikshavn
Forsvars- og Garnisonsmuseum, Aalborg
Lejlighedkompleks, Suldrup

 

 

 

 

 

 

 

Motala 2000-Serien

  • Støjsvag

  • Miljøvenlig - lavt energiforbrug

  • Enkelt, letlæseligt kontrolpanel

  • Løftehøjde: Maks. 13 m / 6 stop

  • Sikker og pålidelig teknologi

  • Installationstid: 2-5 dage

  • 10 års garanti på drivsystem

  • 5 års garanti på gearkasse og motor

Løftehøjde på flere etager

En Motala 2000 elevatorlift er det ideelle valg, når du har behov for at skabe tilgængelighed for alle op til 6 etager. Elevatorliftens drivsystem består af sammensatte kæder, og elevatorliften er energibesparende og lydsvag.

 

 

 

 

 

Tilpasset dine behov

Elevatorlifte fra Motala 2000 er lette at tilpasse til både det private hjem og til offentlige steder som fx bibliotek, lægehus, apotek og lignende, da der findes et utal af design- og tilpasningsmuligheder. Du vælger selv elevatorliftens farve og gulvbelægning samt detaljer, fx eg for det eksklusive udtryk eller glas på alle fire sider for det lette udtryk.

Motala 2000

Sikkert og behageligt fra etage til etage

Motala 2000 bringer dig sikkert og støjsvagt fra etage til etage. Elevatorliften er udført i et lyst, åbent og kompakt design, der gør, at den ikke ser ud af meget udefra men er utroligt rummelig med plads til fx en kørestol. Denne kompakte platformslift fungerer ligesom en traditionel elevator men optager mindre plads, da installationsarealet er næsten identisk med skaktmålet. Det skyldes, at den ikke har afstivet skakt, støbt grube eller kasse i taget.

Motala 2000 elevator-serien fås i tre bredder, og hver bredde i tre forskellige standarddybder med et utal af designmuligheder

 

 

Motala 2000 HOME

Elevatorlift til hjemmet

Motala 2000 HOME er en flot og prisbillig løsning til dit hjem. Denne elevatorlift er en mindre version af Motala 2000, hvilket gør den velegnet til private boliger, hvor plads kan være en begrænsning. Løsningen bidrager til et mere sikkert og komfortabelt hjem.

Motala 2000 HOME findes i tre varianter, der alle har samme bredde men forskellige dybder og et utal af designmuligheder.

Motala 2000 Cabin

Kabine med stabil løfteoplevelse

Motala 2000 Cabin er en videreudvikling af Motala2000-Serien. Denne version har en kabine i stedet for en løfteplatform, hvilket giver en mere sikker og stabil løfteoplevelse. Motala 2000 Cabin er forsynet med skydedøre i kabinen, hvilket giver en maksimal udnyttelse af pladsen inde i kabinen, når elevatorliften er åben. Udvendigt er skakten dog stadigvæk forsynet med de traditionelle døre som på de andre Motala-2000 versioner.

Motala 2000 Cabin fås i to størrelser med et utal af designmuligheder.

Liftup A/S

Din partner

Liftup er din partner gennem hele processen.

Vi hjælper med alt lige fra opmåling, rådgivning og design til og installation og vedligeholdelse. Vores kompetente teknikere kan installere en Motala elevatorlift på få dage, og det lovpligtige serviceeftersyn foretages nemt inde fra elevatorliftens skakt og platform. 

 

Mere end blot teknologi, du behøver

- Det er teknologi, du ønsker dig.

Få et uforpligtende tilbud

Priser fra: 165.000,- ekskl. moms, levering og installation.

Vi ved, at ethvert projekt er unikt med forskellige behov og budgetter. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os direkte for at få et skræddersyet tilbud, der passer til netop dine krav.

Vores engagerede team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at designe den perfekte Motala til dig.

Flere

Cases

Lifting

People

Følg os