Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

Stiltz

Elevatorlift til hjemmet

Stiltz elevatorlifte til dit hjem kan placeres steder, hvor der ikke ville være plads til andre typer af elevatorlifte - endda indeni et skab! Serien fås både med og uden plads til en kørestol og kan installeres på bare én dag.

Kontakt

Kompakt, diskret løsning til dit hjem

Som følge af det kompakte, innovative design, er der mange muligheder for at placere den lille Stiltz elevatorlift fra Liftup i dit hjem.
Stiltz

Fordele

Med den diskrete Stiltz elevatorlift kan alle komme ubesværet fra etage til etage.

  • Pladsbesparende løsning

  • Komfortabel transport

  • Støjsvag

  • Let vedligeholdelse

  • Lavt strømforbrug

  • Hurtig installation

 

 

 

 

 

 

 

 

Stiltz

En lift for alle

De fleste kan have glæde af en elevatorlift i deres hjem, og med den diskrete Stiltz elevatorlift kan alle komme ubesværet fra stueplan til første sal.

En elevatorlift er med til at gøre hverdagen meget lettere, hvad enten det gælder mennesker med et handicap, der medfører gangbesvær eller kørestolsbrug, eller ældre med nedsat mobilitet, bagage eller storindkøb at bære på.

Stiltz

Enkel og komfortabel transport

Stiltz elevatorlifte har ingen synlige kæder eller støjende motorer. Den skal blot kobles direkte til en stikkontakt i huset, og i tilfælde af strømafbrydelse sikrer et reservebatteri, at elevatorliften kører forsigtigt tilbage til nederste niveau, indtil strømmen er genetableret. For at komme fra etage til etage betjenes liften ved hjælp af det intuitive kontrolpanel indeni elevatoren eller via fjernbetjening udenfor elevatoren.

Mere end blot teknologi, du behøver

- Det er teknologi, du ønsker dig.

Liftup A/S

Din partner

Liftup er din partner gennem hele processen.

Vi hjælper med alt lige fra opmåling, rådgivning og design til og installation og vedligeholdelse. Vores kompetente teknikere kan installere en elevatorlift på få dage, og det lovpligtige serviceeftersyn foretages nemt inde fra elevatorliftens skakt og platform. 

 

Få et uforpligtende tilbud

Priser fra: 120.000 - ekskl. moms, levering og installation.

Vi ved, at ethvert projekt er unikt med forskellige behov og budgetter. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os direkte for at få et skræddersyet tilbud, der passer til netop dine krav.

Vores engagerede team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at designe den perfekte Stiltz til dig.

Flere

Cases

Lifting

People

Følg os